Arabanı katalizörlü kullanma şansın oldumu bilmiyorum ama eğer katalizörlü kullandıysan en azından bir seçenek Senin araban içinde geçerli olurdu.
Çünkü katalizör Egsoz gazının ilk karşılaştığı motora en yakın kat1. Ve çok gözenekli bir yapıya sahip bildiğin bir susturucu mantığı bura işlemiyor. Arabanın motorunun ihtiyacı olan egsoz gazının geri tepmesi olayını gerçekleşmesini ve alt devirlerin canlı olmasını sağlar. herşeyden önce en önemli özelliği egsozdan çıkan hava için zararlı gazları zararsız hale gelmesidir.
titreşim, zırıltı veya koku yok aracımda çok şükür, kat'ın mantığını biliyorum, arabamı malesef kat'lı hiç kullanamadım, aldığımda kat olsaydı da fazla durmazdı zaten aracın üzerinde, şimdiye kadar çoktaaan iptal edilmiş olurdu. Kat ile alt devirlerin daha canlı olacağını biliyorum da alt devirler pek işime yaramıyor zaten, malum aracın şanzımanı gayet kısa oranlı olunca zaten alt devirde gezemiyorum. Bi de memnuniyet olayı biraz, ben aracın bu halinden memnunum, 2000 devir ve civarını ancak eskişehir yolunca 80'le giderken görüyorum, bastığım zaman zaten hep 3500 ve üzerindeyim. Ya benim çene düşmüş amma gevezelik yaptım, kusura bakmayın