arkadaşlar aralık 2009 da aldığım lastiklerim orjinal ölçüsüne geçmek istediğim için satılıktır. Lastiklerin herhangi bir sorunu yoktur, 2009 kasım son hafta üretimidir, hatta fabrikaya özel sipariş ile ürettirildi. Sava markasını bilmeyen için anlatayım, Good Year'ın yan ürünüdür, intensa hp yüksek performans lastiğidir, her türlü zorlamaya tabi tutuldu tarafımdan (80-85 km/h ile 90 derece virajı kaymadan ve şerit atmadan rahatlıkla dönebiliyorum, isteyene kanıtlarım
) ve Dunlop Sp Sport 3000 kadar tatmin edici bulundu, evdeki diğer arabada Dunlop var, oradan kıyaslayabiliyorum. Islak zemin ve fren performansı da pahalı lastikleri aratmayacak kadar iyi, memnun kalacağınıza garanti verebileceğim bir lastik. Hankook veya Toyo 195 45 15 lastikle kafa kafaya, Michelin veya Bridgestone ile farkı ödenerek takas olur. (195 45 15 ebadında lastik Michelin Bridgestone Toyo ve Hankook'da var, tabi ben Kumho, Marshall, Nexen gibi lastikleri lastikten saymıyorum, kesinlikle de kullanmam çünkü gerçekten Sava Intensa HP ile kıyaslanamayacak kadar kötüler) Lastiklerimin sakalları daha duruyor, aşınma yok, temizleyip güzelce silinip parlatılıp sıfır lastik diye lastikçilerin yutturabileceği kıvamda lastiklerim. Fiyat için özel mesaj atın, daha detaylı bilgi almak isteyen özel mesaj ile numarasını atsın mutlaka aynı gün içinde ararım. (numaramı buraya yazmama sebebim forumdaki mesajların üye olunmadan da okunabilmesi)