çalışmalar güzel coilller gerçekten uygun fiyatlı bende düşünmeye başladım:))markalı coiller gerçekten pahalı bende koni takım var amortisörler patladı .Kullanıma göre değişir ömrü.Senin amacında gösterişse sorun değilkolay gelsinsaollasın abiii sehir içinde çok dikkat ederim çukura çakıraa ve yavaş giderim gazlıyım makas atıyım yok:) beni uzun süre götürcegine eminim:)
Hayırlı olsun dip gaz modlamaya devam Maşallah [/qEyvallahh elimden gelini yapıyorum MK2 im için:) BU yaza hazır olucak inş. sonra Bİ motor SWAPLAZIR İNŞ:)
Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 11 Aralık 2010, 21:08:20Hayırlı olsun dip gaz modlamaya devam Maşallah [/qEyvallahh elimden gelini yapıyorum MK2 im için:) BU yaza hazır olucak inş. sonra Bİ motor SWAPLAZIR İNŞ:)İnşallah yaza bana rakip çıktı desene bizde kızımla yaza hazırlanıyoruz
İnşallah yaza bana rakip çıktı desene bizde kızımla yaza hazırlanıyoruz
))) ALLAH KOLAYLLIK VERSİN ABİ:) golfler yeniden doguyorrr:)
Aynen öle kardeşş Nazar DEYDİRMESİNLERDE Başka bişi istemyorumm:)
MAAŞALLAH DİYELİM O ZMANNNN.
sen öle yaparsın o zman kardeş. kullananlar gayet memnun. benim işimi bunlar görür. coil almamın sebebi istedgim gibi yukseltip kaldırmak zaten:)
bılal abı sanırım gene mars gıttık neden anlamadım ama baska bır sıkıntda olabılır musaht oldugundan bakalımmı ona gore sokeyım marsıı