Zaten herşey senlik Sana kalsa 600HP'lik W12 Golf GTI'da benlik dersin bide utanmadan
komple sharan zaten bu araçlar, bi de alhambra var seat, o da vw
Volkswagen Golf Plus 1.6 Comfortline 1996 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renkolay budurrrrrrrrrr
Volkswagen Golf R32 2003 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renktam benlik.
bu araba bayadır duruyo bi türlü satılamadı forumdan biri alsın artıkta forumumuzda bide r32miz olsun buluşmada bineriz kardeş kardeş
Bu benzin pahalılığında böyle bir canavarı kimsenin alıcağını alsada taaa BBB'ye geleceğini gelsede bize verip benzini bitirteceğini zannetmiyorum
tüp takarız
Forumdan biri alırsa sanmıyorum buluşmalarda görelim.Forumdan birinin arabasıyla gelir.Baksanıza adam 8 senede ancak 47000 yapabilmiş.Bu pahalılıkta çok bile yapmış.
abi bu araba 2 sene önce falan samsuna gitti. ondan öncesinde istanbuldaydı hatta en başında doğuş otonun fuar aracıymış. istanbuldaykende 35000 civarındaydı km yılbaşında büyük ikramiye çıksa alıcaktım ama olmadı önümüzdeki yılbaşında çıkınca alıcam herkesede birer tur vericem söz