sedat ben aracımı mk3 sayfasında tanıttım.. böyle yaptığım için hatalımı davrandım bilmiyorum... kendi aracımı kendi sayfasında tanıtmak benim için daha avantajlı gibi geldi.. birebir tanıyan bilen kişilere sorma fırsatım oldu.. bu benim düşüncem.. diğerleri otomobil sayfasında tanıtır daha fazla kitleye hitap edebilir...
benim konuyu açmamdaki neden bu değildi.. yeni araçlar gelsin kendini tanıtsın değil.. zaten tanıtılan araçlar çok fazla.. her ay onların içinden birisini veya yeni bir aracı ayın aracı secelim yada bunu site yönetimi belirlesin özelden mesaj atsın yayınlasın.. sitenin %90ninda araba olduğunu düşünürsek gayet başarılı bir çalışma olur.. bu benim fikrim bunu değişik şekillerde de yapabiliriz..
tanıtarak iyi yapmışsın ona lafım yok ama birisi onu diyor yok ama oda olabilir diyorsun bende en son o ihtimal aklıma geldi onu yazdım can , şimdi benim dediğimi diyorsun işte yani
şöyle diyeyim sende polo var dimi bende golf ikimizin aracı aynı klasman değil ve seninki 6n başkasınınki 6n2 dimi o bile aynı katagoriye girmicek mesela temmuz ayı otomobili polo 6n kimde polo 6n var ise o kayıt yapıcak dicekki ben yarışmaya katılmak istiyorum araç sahipleri aracına yaptığı değişikliği anlatıcak (standart harici) motor hacmini modelini belirticek bizde o ayın güzel şık olan otomobili seçicez hemde hangi arabada ne varmış nasılmış görücez
buda örnek olarak bir link demek istediğimi daha iyi anlatır belki
OCAK 2010 - Ayın Otomobili Anketi... - Opel Forum - Opelim.NeTmesela orda ast... nın bertone modelini seçiyorlar araya clasic modeli veya yeni kasa eski kasa girmiyor yani bütün klasman aynı