Gönderen Konu: Golf 1 panjur ve far yerine golf 2 panjur ve far takımı olur mu?  (Okunma sayısı 11919 defa)

Çevrimdışı quadro

• Profili Görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Bende 1979 model çift farlı golf1 var. Vizeye girdim farlar zayıf ve biri kırık olduğu için geçmedi. Panjur da pek iyi durumda değil. Denizlideyim, parçacılara baktım sadece golf2 panjuru ve far takımı getirtebileceklerini uyup uymayacağını denemek gerektiğini fakat uymaz ise geri alamayacaklarını söylediler.
Aranızda golf1 e golf2 panjur ve far takan oldu mu? oldu ise araçta kesme biçme gerekiyor mu? Bi fikir verebilirseniz çok makbul olacak.. vize bekliyor vaktim sınırlı...
Şimdiden teşekkürler..

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
e12 arattır hocam erdin arkadasın elinde olacak yardımcı olur mk2 nin panjuru işlemle oturur yapamazlarsa üzülürsün

hatta buldum burayı tıkla  ceptende ulasabilirsin

VW golf MK1 - MK2 - MK3 - MK4 - MK5 - jetta - polo -(...SÜREKLİ GÜNCEL..) page 27
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2010, 14:41:17 Gönderen: nizam »
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı e12

• ....!made in germany!....
    • Profili Görüntüle
e12 arattır hocam erdin arkadasın elinde olacak yardımcı olur mk2 nin panjuru işlemle oturur yapamazlarsa üzülürsün

hatta buldum burayı tıkla  ceptende ulasabilirsin

VW golf MK1 - MK2 - MK3 - MK4 - MK5 - jetta - polo -(...SÜREKLİ GÜNCEL..) page 27
:tamamdir :sevgi: :sevgi:

Çevrimdışı quadro

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar özelden mesaj yazamıyorum sistem bi sorun var diyor. telefon yada mail belirtirseniz size ulaşabileceğim..

Çevrimdışı escocem

• Volkswagen Türkiye
  • street racer
    • Profili Görüntüle
mk2 panjuru mk1 oanjurundan 5 cm daha dardır arkadaşım..panjuru esin ticaret diye arat forumdan ara göndersinler adresine boş yere kes biç uğraşmana değmez aracın kendi parçası varken..

Çevrimdışı megadeth20

• Profili Görüntüle
hemşerim( [email protected]  ) ekle görüşelim

Çevrimdışı quadro

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar, çift farlı golf1 panjuru yerine tek farlı golf1 panjuru taksam olur mu?
megadeth OK..

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
Ustam elimde golf 1 farı var sıfır.

[email protected] eklersen görüşebiliriz.. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı quadro

• Profili Görüntüle
sabahleyin ekledim bekliyorum
 inanc32
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2010, 10:43:26 Gönderen: quadro »

Çevrimdışı quadro

• Profili Görüntüle
arkadaşlar,,
golf1 çift far ve panjur yerine tek farlı panjur buldum arabaya tek farlı panjur taksam yerine işlemsiz uyar mı?

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: Golf 1 panjur ve far yerine golf 2 panjur ve far takımı olur mu?
« Yanıtla #10 : 23 Temmuz 2010, 11:25:36 »
İstediğin gibi takabilirsin ister tek ister çift.. Bende her ikiside var canım sıkıldıkça değiştiriyorum :)  Bizim panjurlar 3 parçadır 2 si farların etrafı için 1 i orta büyük kısım..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı quadro

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 23 Temmuz 2010, 11:40:18 »
ilgilenen herkese çok teşekkürler... çok faydalı oldunuz sağolun arkadaşlar..

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE
« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2010, 13:30:43 »
İstediğin gibi takabilirsin ister tek ister çift.. Bende her ikiside var canım sıkıldıkça değiştiriyorum :)  Bizim panjurlar 3 parçadır 2 si farların etrafı için 1 i orta büyük kısım..
erşan abi şimdi fark ettim harbiden de 2 çeşit panjur kullanıyomuşsun :D :D :D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #13 : 23 Temmuz 2010, 18:41:15 »
 :) :) Avatarımda çift far Alt barda tek far :D :D Ama şu var çift fardaki o Hella lar çok fena uzunları yaktımı karşımda kısa hüzmeye düşmeyecek araba tanımıyorum tabi ön camını komple high black yapmadıysa :D :D
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2010, 18:42:41 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"