ii bakalım yapda sonra öle seyler söyle.. acımazlar ezerler valla bak gtı la senin uğur böcüğünü
elektrik tesisatı şeması olan varmı elinde
Erşan abide vardı sanırım yazar oda Birkan canm benim kendini burda klavye basında mutlu et kendini sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz Olim bu halimle bile mavi dumanımı görrsün sadece
Mami abi bu lafları gelip arabayı görünce söyle, yada söyleme..
Arabayı gelip Görmek mi ne gerek var Görülcek bişe olsa Formda bol bol kaliteli resimlerin olurdu dimi bizde baka kalırdık dimi canm kardeşm bi yan yolda 200 yapıyormuşsun onu biliyoruz
Koskoca Gebzeden İstanbul istakametine giden yol yan yolsa e-5 nedir bilmiyorum. :saygılar Sedat abi yanlış anladığı için yanlış yazdı. Neyse mami abi konu kamyoncu gibi atışmlara sahne olmasın... Bu arada foto işide yakına olucak inşallah. Daha işini düzgün yapan kaportacı bulmak zor.Girince kaportaya çekeriz Mami abi. Bu arada Senin aracın bukadar iyi yürüyo demekki bi videoda ben isterim doğrusu bakalım nasıl bişimiş bu canavar..
Vidyolarım var canm öle herkese göndermiyom sağa sola yüklemiyorum yeterince etiketiz zaten anladın saydığım sevdiğim arkadaşlarıma gönderdim zaten biliyor ve yaşıyanlar onlar
biz aile değilmiyiz burda mami
Son kaliteli DVD kalitesinde bi vidyo çekim koyarm bari inşlh