Gönderen Konu: 98 1.4 sportline polo  (Okunma sayısı 8405 defa)

Çevrimdışı imparator57

• sinoplu vw 1.4 sportline
    • Profili Görüntüle
98 1.4 sportline polo
« : 24 Temmuz 2010, 08:49:36 »
öncelikle tüm arkadaşlara merhabalar.bir hafta önce çok araştırmalar sonucu bir polo buldum ve aldım 98 model sportline araca içim ısındı temiz giresundan aldım severek kullanıyorum bi kaç sorun haricinde şimdilik bi problem yok gibi 1.sorun akü üzerindeki sigorta tablosunun kapağı yok 2.sorun geri vitese sanki zor geçiyor 3.sorun buji kablosunun birini fare yemiş yan sanayi takılmış bi tanesi o da yükseklik yapmış üzerindeki saç kapanmıyor bide dün akşam arka sol kapının camı kolla aşağı inmiyor elimle indiriyorum ondan sonra kolla kalkıyor sanırım altında çıta var o kurtuldu şimdilik bu kadar kullandıkça aracı tanımaya çalışıyorum birde bu araçlara en uygun yedek parça nerelerden temin edebilirim ilginize çok teşekkür ederim aranızda olmaktan çok mutluyum saygılarımla  tufan uysall     sinop

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
Ynt: 98 1.4 sportline polo
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2010, 09:03:25 »

Polo Sportline'lar (1.4 100'luk) güzel araçlar. O sigorta kapağı yetkili servisinden bulursun. Ancak çıkmacılarda da şansını deneyebilirsin. Hangi şehirdesin? Buji kablosu kaç numara?

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2010, 23:36:10 »
Alihan abi, arkadaş sanırım sinopta, mesajının sonunda sinop yazıyor

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2010, 10:45:44 »
Görmemişim.  :)

Çevrimdışı Thrope

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2010, 18:22:51 »
yedek parça olarak ankara hurdacılar sitesini en uygun yer.Ya bi gün ankaraya geliceksin veya yolun duştugunde geliceksin veyahut bir tanıdığın varsa rica edip baktırıcaksın sıkı bir pazarlıkla servisin verdiği fiyatın 4/1 fiyatına alabilirsin.geri vites olayına gelince ustanın yanına git soyle debriyaj halatının altına bitane pul koysun oyle taksın rahat rahat geçer :)
....

Çevrimdışı imparator57

• sinoplu vw 1.4 sportline
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 27 Temmuz 2010, 12:54:56 »
verilen değerli cevaplar için teşekkür ederim
evet sinop merkezdeyim geçen bi arkadaşım ankaraya geldi hurdacılar stesine gitti benim için akü üstündeki kapağa 70 tl istemişler orjinali samsunda sordum 40 tl anlamadım sözde çıkmacı geri vites olayına gelince forumda bi arkadaş önce ikinci vitese takıp öyle alıyorum geri vitese yazmıştı bende öyle yapıyorum bi sıkıntı yok gibi alihan abi önden bakınca sağdan ikinci buji kablosu arkadaş yabancı ve vw arabası hakkında bilgisi olmadığı için fazla araştırma yapmadan ayrılmış ordan küçük fakat kaputu açtığımda beni rahatsız ediyor tatile sinopa gelmeyi düşünen vw sevadalılarını bekliyorum saygılarımla  tufan uysal      0 532 391 2939

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 27 Temmuz 2010, 16:49:55 »
ankaradaki o hurdacılar , üçkağıtcının düzenbazın... önde gidenleri. bir zaman el freni tabancası lazım oldu. adam 250 lira istedi bir tabancaya. sıfır yedek parçasını almanı tavsiye ederim.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 27 Temmuz 2010, 16:56:29 »
ankaradaki o hurdacılar , üçkağıtcının düzenbazın... önde gidenleri. bir zaman el freni tabancası lazım oldu. adam 250 lira istedi bir tabancaya. sıfır yedek parçasını almanı tavsiye ederim.

ankaradaki hurdacılar öyle haklısın, birinin selamını götürürsen iş değişir ama, 250 lira fiyat çektiği parçayı 40-50ye alabilirsin, ya da pazarlık yeteneğin kuvvetlidir, yine ciddi fiyat kırabilirsin, ama seni paralı görürse yüksek fiyat çeker zırnık altına inmez. Örnek, Citroen C3'ün ön ızgarasına servis 70 lira isterken hurdacı 200 lira demişti, 190a bile inmemişti

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2010, 21:56:26 »
Neredeyse 1 ay önce Yıldız sanayindeki çıkmacılardan torpido kilidi aradım. Sıfırından yüksek fiyat veriyorlar, bir daha uğramam oralara.

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2010, 00:32:24 »
Torpido kilidini 40-50 lira civarına bi paraya almıştım sıfırını.. çıkmacıya sorduğumda komple kapakla veriyordu ayırmadı kilitle kapağı neymiş takım bozulurmuş..Zaren böyle kıytırık/sorunlu parçalar çıkma alınması pek sağlıklı olmaz. İstanbulda oto 2000 var oraya da sorabilirsiniz.İnternet te telefonları mevcut.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2010, 00:33:06 Gönderen: Ouzoo »
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 29 Temmuz 2010, 09:07:11 »
Torpido kilidini 40-50 lira civarına bi paraya almıştım sıfırını.. çıkmacıya sorduğumda komple kapakla veriyordu ayırmadı kilitle kapağı neymiş takım bozulurmuş..Zaren böyle kıytırık/sorunlu parçalar çıkma alınması pek sağlıklı olmaz. İstanbulda oto 2000 var oraya da sorabilirsiniz.İnternet te telefonları mevcut.
oto 2000'inin de kalır yanı yok boğaz kelebeğinin yhenisi 340 Tl oto2000 de 250 TL 90 lira içinde çıkması alınmaz sonuçta boğaz kelebeği neyse bir kaç gün sonra artık bunları dert etmeme gerke kalamayacak  ;D

Çevrimdışı Thrope

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 01 Ağustos 2010, 16:52:43 »

hurdacıya muhtaç olduğunu hissettirirsen yandın ozaman na mumkun parçada fiyat inmezler ancak.Adamla kuracağın samimiyet doğrultusunda 250 TL dedği parçayı en fazla 50 TL ye alınması muhtemel olasılıktır.Başıma daha önce çook geldi ve 270 TL dediği farı ben 75 TL ye alığımı,150 TL dediği bagaj pandizotunu 60 TL ye aldığımı bilirim   :tamamdir
....

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2010, 20:45:19 »
hurdacıya muhtaç olduğunu hissettirirsen yandın ozaman na mumkun parçada fiyat inmezler ancak.Adamla kuracağın samimiyet doğrultusunda 250 TL dedği parçayı en fazla 50 TL ye alınması muhtemel olasılıktır.Başıma daha önce çook geldi ve 270 TL dediği farı ben 75 TL ye alığımı,150 TL dediği bagaj pandizotunu 60 TL ye aldığımı bilirim   :tamamdir
valla bu saatten sonra artık hurdacılarada muhtaç olmayacağım en geç salı günü poloyu veriyorum
oda yeni aracımın 2011 olması için beklediğimden yarın plaka işlemleri yapılacak yetişirse akşam alacağım. ;)

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2010, 20:57:38 »
valla bu saatten sonra artık hurdacılarada muhtaç olmayacağım en geç salı günü poloyu veriyorum
oda yeni aracımın 2011 olması için beklediğimden yarın plaka işlemleri yapılacak yetişirse akşam alacağım. ;)

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günlerde keyfini sürmek nasip olsun :tamamdir üstad ne alıyorsun?