İşin kötü tarafı ben kaportacı bulmuştum adam boyayı soymama dedi ama araba komple macundan ibaret olduğundan bende boyayı soyayım dedim kendi garajım de ve araç şu anda komple sökülü vaziyette , ancak resimler varacılığ ile bir sonuca varabilirz kaportacılarla aşağı yukarı fiyat almak için. Tahminimce kaportacını isteyecekleri ön 2 çamurluk ve bagaj kapağı olacaktır. Belli bir bütçe çıkarmadım fakat 4.000 liraya alığım araca ( ki biraz daha araştırınca anladım ederi max 2-2.500 tl imiş ) bir o kadar daha kaporta parası vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum biraz daha araştırıp uyguna birşey bulamazsan bu haliyle 1.000 tl ye vericem arabayı. Çünkü bu kaportacılar insanı hayattaan soğutuyor vallahi , öyle yani. Aracın genel resimlerinin ve çürük bölgelerin resimlerini olduğu dosyanın link i bu http://rapidshare.com/files/422525570/MK1_Restore_K______k.rar
Yardımcı olursan çok memnun olurum...
muratçım yanlış anlama ama kıymet bilmiyosun bence. resimleri görünce ağzım açık kaldı, açıkçası ben daha kötü bekliyordum ama çok çok daha iyi durumdaymış. bu halde satıcaksan eğer, ben almaya razıyım. bu şekil getirir, kaportaya sokarım, çıkartırım.
ha bi de araştırma yapmışsın sanırım, ama cahit in ( ist) ve diğer cahit (dyrbkr) in arabalarını gözünün önüne aldığında ne kadar temiz bi araç aldığını anlaman gerekirdi diye düşünüyorum. ben sana perfect araba sattım demedim, çürüklerini söyledim, ki oralar dışında da büyük çapta sorun da olmadığı aşikar. sen restore etmek için araba alıyorum dedin, binmek için değil. garajında varmış ne güzel.
kötü vaziyetten faydalandığımı filan düşünme sakın, ben zaten arabamı sattığıma üzülmüştüm, eğer satıcıysan görüşebiliriz istersen.