bu güzel haber iptal olmucak yani
Zaten bu jantlar çamurluk açtırmak için idareten alındı yani görselliği tamamlaması açısından projenin ilerleyen safhalarında 13'' ATS Classicler gelicek inşallah....vallahi bende almak isterdim ama maddi sıkışıklık had safahda şuanda coiloverlar jantlar motor yaptırmak kaporta derken banka hesapları suyunu çekti vallahi... Ama 185 tl de fazla geldi açıkçası şimdi bakıyorum internetten 45-50 euro arasında değişiyor buna birde 20 euro kargo eklesek 70 yani 135tl falan proje bitmini beklemek mantıklı geldi bana almak için bu tarz bir far...
Zaten sunroof un bişeyi yoktu çalışıyodu, sadece tavan sacında çürüme vardı ve fitili kaçırıyodu onun yüzden silikonla su girmesin diye tıkadı ilker onu.. Bide telinin plastiğimi ne kırıldı diyodu onuda yaptım falan demişti Farlar uygun ve içim gidiyor almak için ama evden red kararı var sonra diyolar
Aile daha önemli Erşan Abi, mal bu, bulunur nasıl olsa, buluruz, yaratırız en kötü, şurda kaç tane adamız
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Sıkıyosa etsinler motorlu testereyle gelir açarım
bu farlar in.pro yalnız, karıştırıyo olmayasın? Sıfır in.pro'yu 50 euro'ya bulduysan balıklama atla üzerine
Bu arada tosunun sanruf artık ç.alışıyor