6lira wer arabayı sana werim deseydin o araç orj.bi araç öle dandik adamlara elletme derim
Yok adamlar dandik değil fakat yaptıkları araçlar hep uç noktada , o yüzden aldıkları aracı en ince ayrıntısına kadar yapıyorlar belki 6.000 lira çok ama el işçiliğine verildiği için para ve adamların yaptıkları araçlardan 1 i içerde diğer proje aracıda kenarda durduğundan ses çıkaramadım ilerde Amerikan alabilirsem öyle bir yere yaptırmak isterim. İçerde bir adet Replika Lamborghini Countach ve topladıkları Land Rover Defender duruyordu defenderın motor oturtuluyordu gerçekten profesyonel çalışıyor adamlar
her fiyatı pahallı olanıda yermek gibi bir huyum yok
belki adam o parayı istemekte haklı çünkü hiç bir kaportacı bana saca kadar ineceğini söylemedi hatta saca insek nasıl olura gerek yok die karşılık verdiler. Ama bu demek değilki 6.000 tl vermek istiyorum ustayada söyledim beni aşar çok dedin die çünkü gördüğüm kadarıyla adam parayı kar etme için değil cidden çok ciddi emek harcıyacağı için istedi , bunu belirtiyorum gene bazı arkadaşlar ( İlker kardeşim sözüm sana ) celallenip kazıklanmayı çalışıyorsun falan der
gerek yok :P Neyse bakalım Cahit in kaportacılarınıda bir gezelim ondan sonra karar vericez...