Gönderen Konu: Balans yapılırken takılan vidalar hakkında  (Okunma sayısı 2566 defa)

Çevrimdışı gto

• Profili Görüntüle
Balans yapılırken takılan vidalar hakkında
« : 27 Temmuz 2010, 08:55:05 »
Merhaba arkadaşlar . Büyük bir hevesle poloma golf 4 jantları taktırdım :) Şimdilik bir sorun yok sorun görselde  :) 4 lastiğe de balans yapılması için kenarına vida taktılar . Özellikle jantın bi tanesinde eşek kadar siyah vida var iğrenç duruyor :) Sorum şu: Bu vidalar jantın içine takılabilir mi? Yeni pek çok arabada bu vidalardan bulunmuyor bile gözlemlerim arasında . İlk defa çelik jantlı bir araba kullanıyoruz tecrübesiziz bu konuda  :D

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Ynt: Balans yapılırken takılan vidalar hakkında
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2010, 09:54:23 »
içlerede yapılabilir ama işlem sırasında ustaya söylemen lazım
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı gto

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2010, 14:16:28 »
peki dıştan yapılanla arasında bir fark varmıdır ? herhangi bir sakınca doğurur mu ?

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2010, 14:52:19 »
hayır hiçbir sakınca doğurmaz zaten içten denen lastiğin arka tarafına yani arkada kaln kısma çakılıyo bu arada hangi modelini taktırdınız resim varsa paylaşırsanız güzel olur hayırl olsun :tamamdir
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı gto

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2010, 17:16:57 »
teşekürler :) şuan tatildeyim haftaya resimleri polo 6r bölümüne koyacağım şirkete sadece şirketten girebildiğim için upload edemiyorum :) valla jantı golf 4 1.8 in üstünde de gördüm sanırsam o kasanın jantı