Gönderen Konu: Polo 6N - Golf III Sportline Orjinal BBS jantlar + 195 50 15 lastikler satılık  (Okunma sayısı 3118 defa)

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
arkadaşlar aracımın üstünde bulunan jant lastik takımını satmaya karar verdim. Jantlar Polo 6N sportline ve Golf III Sportline'ların üzerinde gelen orjinal BBS jantlardır. 4x100 15 inçtir. jantlarda kırık kaynak çatlak vs yoktur, muhtelif yerlerinde çizikler mevcuttur, balans tutmama gibi sorunları yoktur. üzerindeki lastikler benim son derece memnun olduğum, ıslak ve kuru zemin performansı Dunlop SP Sport 3000'lerle mukayese edilebilecek düzeyde olan, Michelin Energy'lerle kıyas kabul etmeyen lastiklerdir. 195 50 15 ölçülerindedir. Lastiklerin markası Sava tipi Intensa HP'dir. Sava, Good Year'ın yan ürünüdür, Intensa HP yüksek performans lastiğidir. Lastikler 2009 48. hafta üretimidir. 5000 km civarında kullanılmıştır. Jantların aşağıdaki resimdekilerle aynıdır, resim benim jantlarımın resmi değildir, isteyene detaylı fotoğraf ve video çekip yollarım. Fiyat jant+lastik 700 lira. Jant lastiği ayrı ayrı satmak istemiyorum.

Uploaded with ImageShack.us
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2010, 19:57:26 Gönderen: d3n1s »