Gönderen Konu: Evleniyorum Mutluyum :)  (Okunma sayısı 11343 defa)

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Evleniyorum Mutluyum :)
« Yanıtla #28 : 31 Ağustos 2010, 23:40:56 »
seçiminden ziyade iyi tanıdıktan sonra diyelim buna :D

kadir ilkerin moralini bozma ok yaydan çıktı eleman elden gidiyor :D

taha askerden sonra niyetlen kardeşim

nizamım kadir nereye bozcak benim moralimi :D ben gidiyom elden die hayıflanıyo o :D gene de seviyom ben bu oğlanı :D  :sevgi:  :-*

Çevrimdışı relaxizmir

• LÜTFEN TÜRKÇE YAZIM KURALLARINA DİKKAT EDELİM.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 01 Eylül 2010, 08:32:37 »
seçiminden ziyade iyi tanıdıktan sonra diyelim buna :D

kadir ilkerin moralini bozma ok yaydan çıktı eleman elden gidiyor :D

taha askerden sonra niyetlen kardeşim

Bu konuda sana katılıyorum kardeşim.Aynı evde yaşamaya başlayınca türlü türlü huylarını öğreniyorsun.Eğer benim gibi şanslıysan huyları iyi çıkıyor  :) Ama eğer şansızsan Allah yardımcın olsun işte o saatten sonra  :( Sonuç olarak çok iyi tanımak gerekiyor.Ve önce askerliğini hallet bencede  ;)
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #30 : 01 Eylül 2010, 13:20:57 »
 Evlilik çok çok farklı bir olay. Ana baba ocağından çıkıp kendi ocağını inşa etmeye başlıyorsun bu ocağın kurulması biraz zaman istiyor. Evlenmeden önce kolay gibidir ilk aşk ilk heyecan bunu resmiyete dönüştürüp 2 insanın bir arada yaşamaya başlamsı sonra zamanı gelince yeni bir mutluğun eklenmesi temelleri oluşturmaya başlıyor tabi bu zaman içerisinde inişli çıkışlı dırdırlı mırmırlı zamanlar oluyor bu zamanlarda ah ulen ah diyosun şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim diyorsun ama araya küçücük bir ayrılık düştümüde dağlara taşlara koşturuyosun.. İşte bu yüzden evlilik temellerini atarken SAYGI ilk planda sevgi ve yeni aile bireyleri ilede bir ömür mutluluk..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 02 Eylül 2010, 01:44:16 »
hayırlı olsun Allah mesud etsin :) sırada ben :)
az ileride de ben :D

Çevrimdışı relaxizmir

• LÜTFEN TÜRKÇE YAZIM KURALLARINA DİKKAT EDELİM.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 07 Eylül 2010, 16:25:51 »
Evlilik çok çok farklı bir olay. Ana baba ocağından çıkıp kendi ocağını inşa etmeye başlıyorsun bu ocağın kurulması biraz zaman istiyor. Evlenmeden önce kolay gibidir ilk aşk ilk heyecan bunu resmiyete dönüştürüp 2 insanın bir arada yaşamaya başlamsı sonra zamanı gelince yeni bir mutluğun eklenmesi temelleri oluşturmaya başlıyor tabi bu zaman içerisinde inişli çıkışlı dırdırlı mırmırlı zamanlar oluyor bu zamanlarda ah ulen ah diyosun şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim diyorsun ama araya küçücük bir ayrılık düştümüde dağlara taşlara koşturuyosun.. İşte bu yüzden evlilik temellerini atarken SAYGI ilk planda sevgi ve yeni aile bireyleri ilede bir ömür mutluluk..

Altına imzamı atarım kardeşim.Helal.Güzel yazmışsın  ;)
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!