Gönderen Konu: Arabam Baştan Başa 2.Tur Çizmişler...(resim eklendi)  (Okunma sayısı 19768 defa)

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
Evet arkadaşlar sonunda benimde başıma geldi ve arabamın etrafında 2 kere tornavida ile dönmüşler ve derin çizikle karışık orta ve ince çiziklerde var.arabayı 2gün babama verdim aydına gitti geldi kapının önünde çizmişler hemde ilk gün 1 tur 2.günde 1 tur dönmüşler arabam çok kötü oldu insan evladı gibi sevince çok üzülüyor ALLAH hiç bir golf çunun başına vermesin.uzun zamandır reklamlardada gördüğüm Fix it Pro Kalem Çizik Giderici Kalem var onu alıp deneyeceğim normalde 50 ile 100 tl ye satılıyor ben 20 ye buldum yarın alıp deneyeceğim olmassa gidermesse ne yapacağımı bilmiyorum.başına bu tür talihsizlik gelmiş olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim boya yaptırmayı düşünmüyorum.teşekkür ederim.sahibindende buldum kalemi banada çok yakın elden alıcam Fix it Pro Kalem Ã�izik Giderici Kalem sahibinden.com'da
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2010, 15:31:06 Gönderen: seearee »

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
Ynt: arabam baştan başa 2tur çizilmiş
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2010, 19:26:32 »
o çizik kalemini kullanma bence faydalı güzel bişey değil lokal boya yaptır yada git oralara boya koruma yaptır çiziklerin içleri en azından arabanın rengine dönüşür beyazlık gider
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2010, 19:35:18 »
Çok geçmiş olsun.. Vicdansızlar.. Çizik kalemi için ise bence hiç yanaşma git pasta cila yaptır.. Boya olayına ise girme daha erken.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2010, 01:35:46 »
Arkadaşlar tırnak giren çizikleri pastayla yani polish ile düzeltemezsiniz ;) Orayı ya boyatacaksın yada iyi bir usta araştırıp zımpara yaptıracaksın peşine polisaj yaptıracaksın zımpara çok ince bir zımpara olmalı  ve çok dikkatlı yapılmalı.

Çevrimdışı barkit

• Hayat yaptığınız seçimlerdir...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2010, 16:22:01 »
kalem  :( ıse yaramıyo dıyor herkez,benım arabadada var ufak kılcal cızıkler kullanan arkadaslardan okudugum kadarıyla ıse yaramıyomus.
parmak bassam olmaz mı!

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 31 Temmuz 2010, 17:53:34 »
kelemi alma fırsatım olmadı pazartesi alıcam ve öncesi sonrası fotolarını çekip sizinle paylaşacağım.umarım işe yarar yoksa rutuş boya yaptırmam gerekecek ve boya değsin hiç istemiyorum.

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #6 : 31 Temmuz 2010, 22:23:24 »
 Çok geçmiş olsun kardeşim.Bu yavşak ve şerefsizlerin elleri kırılsın bi daha tutmasın elleri. :(
03.06.2005

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 31 Temmuz 2010, 22:39:46 »
üstad çizik kalemi konusunda uzun uzun tartıştık, kullananlar kılcal çizikleri bir kaç defa üstünden geçince giderdiğini söylüyorlar, parana yazık, onun yerine bir boya koruma yaptır, Ankara'ya yolun düşerse buradaki 3M yakın tanıdık, bir gösterelim, en az zararla nasıl halledileceğini söylerler.

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2010, 00:11:26 »
Arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum tırnak geçen çiiziklerde istedigin kadar polish yap geçmez. ;)

İnce zımpara yaparlar sonra polish yaparlar oda bir ihtimal belki o sekilde kurtulur yoksa boyanması şart yada o sekilde binecek.

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2010, 01:19:22 »
Arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum tırnak geçen çiiziklerde istedigin kadar polish yap geçmez. ;)

İnce zımpara yaparlar sonra polish yaparlar oda bir ihtimal belki o sekilde kurtulur yoksa boyanması şart yada o sekilde binecek.

Üzülerek kesinlikle katılıyorum. :tamamdir Yok çizik giderici kalemmiş,yok bilmem ilaçmış,tabiri caizse lokman hekim ilaçlarıyla bu iş olmaz.Benimde aracımı defalarca çizdiler.Otoking motoking hikaye abi orayada yaptırdığıma bin pişman oldum zaten.Daha kötü oldu.Maalesef gerçekten on numara bi usta bulursan parça yani lokal şekilde yeni boyayı belli etmeden boyayabilecek öyle yap derim.Dediğim şekilde ustalar var ama genelde belden aşağısını boyamak işlerine geldiklerinden,belden aşağı boyanması lazım falan derlerse boyatma sakın.
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2010, 01:26:43 Gönderen: mussel »
03.06.2005

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2010, 03:20:28 »

benim eski aracımda derin olan ama fazla büyük olmayan çiziklerin belirginliği epey bi azalmıştı bu 3M ürünleriyle o yüzden söyledim, yoksa tek çarenin boyatmak olduğu aşikar malesef ki. Bence aracın fotoğrafları çekilip lokal olarak boyatılabilir işinin ehli bir ustaya, en nihayetinde araçlarımızı vitrinde sergilemiyoruz sokakta duruyor her ne kadar istemesek de

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 01 Ağustos 2010, 13:10:15 »
çok geçmiş olsun, boyatma orjinali bozulmasın, paraya kıyabiliyorsan 10 taksite falan siyah mat renge kaplattır derim, hem 10 numara bi görüntü olur hem de orjinalliği bozulmaz?araç da siyah zaten,ruhsata işletme sıkıntın da yok?

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2010, 13:26:37 »
çok geçmiş olsun, boyatma orjinali bozulmasın, paraya kıyabiliyorsan 10 taksite falan siyah mat renge kaplattır derim, hem 10 numara bi görüntü olur hem de orjinalliği bozulmaz?araç da siyah zaten,ruhsata işletme sıkıntın da yok?

bravo Alper, şimdiye kadar gerçekten kimsenin aklına gelmemişti bu :tamamdir Alper'e katılıyorum, boyaya vereceğin paradan biraz daha fazlasına arabanı kaplat, arabanın kendi rengine de kaplama yapılabiliyor, ille de mat siyah, karbon, mat beyaz olmasına da gerek yok. Parlak siyaha kaplatmak da güzel olabilir

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
Ynt: Arabam Baştan Başa 2.Tur Çizmişler...
« Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2010, 14:00:35 »
Arabamı yıkamaya verdim iyice belli olsun çizikler diye daha sonra fotoğraflayıp çizik kalemi uygulayacağım sonuç alamassam sanırım ya lokal boya yapıcam yada öylece bırakıcam boyatmak istemiyorum hem orjinalliği bozulur hem değer kaybeder diye düşünüyorum.kaplama işini zaten keyfe keder düşünüyordum mat siyah olarak onuda araştırıp yaptırabilirimde