Gönderen Konu: Arabam Baştan Başa 2.Tur Çizmişler...(resim eklendi)  (Okunma sayısı 19757 defa)

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
Ynt: Arabam Baştan Başa 2.Tur Çizmişler...(resim eklendi)
« Yanıtla #28 : 04 Ağustos 2010, 23:58:34 »
Kaplamak yapmak, boya, pasta, cila, polish gibi fikirlerden sonra 20 liralık aletin bu derece kapattığını görmek süper birşey. Tekrar geçmiş olsun.

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 05 Ağustos 2010, 00:37:23 »
Kullandıgın ürün bir süre çıkacakdır belli bir araba yıkatma sonucu çıktıgını görebilirsin geçiçi bir kapatma :)

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #30 : 05 Ağustos 2010, 12:11:14 »
geçmiş olsun. kendim aracı vursam çizsem veya biri yanlışlıkla sürtse kısmet denebilir bir yerde de böle oldumu deli oluyorum yaa.benimde ön kaputta var 3 tane çarpı koymuşlardı iyi aile çocukları.öle biniyorum 2 senedir.ama bulursam kalemi bende denerim

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 05 Ağustos 2010, 16:43:00 »
yakın olsan verirdim kardeşte çok uzaksın ama link koydum ve hakkatten çok ucuz sipariş verebilirsin kargo 3  5tl bişi 25 e gelir.ince çizikse tavsiye edrim ama kalınsa işe yaramıyor.

Çevrimdışı orion35

• GOLF AŞKINA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 08 Ağustos 2010, 11:24:33 »
evet arkadaşlar uygulamam sonucu %80 lik bir menmuniyet sağlanmış bulunuyor tamamen geçirmedi fakat inceleri yok edip kalınları incelttiki buda beni tatmin etti.bu şekilde çok rahatsız etmeyecek.bu arada ürünün çalışma prensibinide anladım çizik yere sürüldüğünde tiner gibi boyayı çok azda olsa eritip birbirine yediriyor yani altta görülen astarın üzerine kendi boyasını yediriyor.mantık bu.

hocam öncelikle büyük geçmiş olsun.
aynı durum maalesef benimde başıma geldi, aracımın yanından elinde çalı çırpı olan birisi geçmiş ve muhtemelen araca dokunduğunu farketmemiş, çiziğin derin olmaması ve düzenli gitmemesinden bu sonucu çıkarıyorum. hafif çizik olduğu için kullandığın kalemin işe yarayabileceğini düşünüyorum tavsiye eder misin? sahibinden com dan mı satın aldın ürünü?

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 08 Ağustos 2010, 13:25:22 »

hocam öncelikle büyük geçmiş olsun.
aynı durum maalesef benimde başıma geldi, aracımın yanından elinde çalı çırpı olan birisi geçmiş ve muhtemelen araca dokunduğunu farketmemiş, çiziğin derin olmaması ve düzenli gitmemesinden bu sonucu çıkarıyorum. hafif çizik olduğu için kullandığın kalemin işe yarayabileceğini düşünüyorum tavsiye eder misin? sahibinden com dan mı satın aldın ürünü?

kardeşim senin işin çok basit yani uyguladıktan sonra çizik olduğunu sen bile anlayamassın.evet sahibinden aldım hemde 20tl ye.istersen hiç almana gerek yok sende izmirdeymissin sanırım eğer yakından gel yanıma hem çayımı içersin hem uygularız hemde tanışmış oluruz.ben izmir hatay hıfsızsıhha dayım yani güzelyalıya çok yakınım.yolun düşerse gel.özelden telimide atıyorum gelirsen ararsın.

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 08 Ağustos 2010, 15:35:17 »
uygulamadan sonra aracı yıkattın mı? yıkamadan sonra değişiklik var mı? bilgi verirsen sevinirim. ben de almayı düşünüyorum.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 08 Ağustos 2010, 16:12:06 »
gözüne batmayacak hale getşrmişsin tekrar geçmiş olsun
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 08 Ağustos 2010, 16:39:49 »
Test edilen ürünler arasında en iyisi bu imiş. tabi tr de yok herzamanki gibi. video yu izleyebilirsiniz.
Amazon.com: Quixx Paint Scratch Remover: Automotive

video : QUIXX High Performance Car Scratch Remover
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2010, 16:50:44 Gönderen: golge »
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 08 Ağustos 2010, 20:16:15 »
uygulamadan sonra aracı yıkattın mı? yıkamadan sonra değişiklik var mı? bilgi verirsen sevinirim. ben de almayı düşünüyorum.
yok yıkatmaya fırsatım olmadı daha yarın yıkatıcam fakat yıkadıktan sonra çok daha iyi olacağına eminim.zaten bı yıkamayla gidecek bi şey değil boya yada üzerini örten bi şeyde değil sadece boyayı kaynaştırıyor.

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 08 Ağustos 2010, 20:16:51 »
gözüne batmayacak hale getşrmişsin tekrar geçmiş olsun
evet ya hiç batmıyor hemde unuttum bile çok teşekkür ederim kimsenin başına gelmez işallah.

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 08 Ağustos 2010, 21:47:53 »
üstteki tamamen gitmiş alttakide nispeten daha iyi bende denemeyi düşünüyorum alıp kullanmış birinden duymak daha inandırıcı
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2010, 21:50:00 Gönderen: ÜRENCİK »
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.