Gönderen Konu: Fren Ana Merkez :-\  (Okunma sayısı 3876 defa)

Çevrimdışı comm.sys

• Profili Görüntüle
Fren Ana Merkez :-\
« : 29 Temmuz 2010, 23:26:05 »
 Arkadaslar öncelikle merhaba ben izmirden nafiz 22 yasındayım ve daha yeni bir golf aldım ve ilk arabam :) 79 model 1.6 dizel

Bir sorum olacak size gecen gün yolda frenlerim bosaldı bastım fren yok ve acemiyimde allahtan pek hızlı değildim motor freni falan bilmem hemen el frenine asıldım 5 m falan kaydım ve allah korudu bir şey yok ve bildiğim tanıdıüım bir tamircim de yok gecen alt takımdan salıncak fişekleri amatsorler falan değiştirdiğim bi tamircim vardı hemen aradım ve götürdüm arabyı gece her neyse konuya gelicem arabam 2 gündr tamirde

fren merkez sistemi aldık ve olmadı tamircim hidrolik basmıyor dedi ve fordun (modelini bilmiyorum) fren merkez sistemini uydurdu fren şişiyordu artık ama koltuk döşemesinin altından giden hidrolik borusu patlamıs ordan sızdırıyormus onu değiştircek benim tamircimdemi bi sorun var yoksa yaptığı işlemler doğrumu lütfen yardım edin :( ve bana izmirde su arabadan anlayan bi tamirci önerin lütfen şimdiden teşekkürler..

http://img230.imageshack.us/img230/4599/img0768a.jpg
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2010, 23:27:22 Gönderen: comm.sys »

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
Ynt: Fren Ana Merkez :-\
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2010, 23:53:16 »
kendi merkezini bulabilirdin aslında istanbuldan kargo yaparlardı..

Çevrimdışı comm.sys

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2010, 01:17:44 »
kendi merkezini buldum burda ama denedi oda basmadı hidroliği bence bunun hidrolik borusu cürüdü ondan basmıyordu şimdi bana birde merkez sistemi parası ödetcek bilmiyorum bilgisi olan varmı

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2010, 09:27:34 »
Command.sys kardeşim senin ustan tam bir çırak hemen taktığı malzemeleri geri iade ediyorsun başka ustaya gidiyorsun.. Fren sisteminde ilk bakılacak yerler Tekerleklerdir sonra boru sistemidir en son merkez kontrol edilir senin ustan tam tersi başlamış ve gereksiz bir kasaplık yapmış inşallah geri dönüşü olan iş yapmıştır..  Sıfır merkez 90 TL dir kaldıki izmirdede mk1 parçacıları var istanbulu aramana gerek yok..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı e12

• ....!made in germany!....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2010, 09:48:20 »
Command.sys kardeşim senin ustan tam bir çırak hemen taktığı malzemeleri geri iade ediyorsun başka ustaya gidiyorsun.. Fren sisteminde ilk bakılacak yerler Tekerleklerdir sonra boru sistemidir en son merkez kontrol edilir senin ustan tam tersi başlamış ve gereksiz bir kasaplık yapmış inşallah geri dönüşü olan iş yapmıştır..  Sıfır merkez 90 TL dir kaldıki izmirdede mk1 parçacıları var istanbulu aramana gerek yok..
doktora saygılar ...teşhıs kondu sıra tedavıde hadı hayırlısı...

Çevrimdışı comm.sys

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 31 Temmuz 2010, 02:04:51 »
Hocam öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler artık araba yapıldı merkez değişti hidrolik borusu falan takıldı ama bir daha asla yaptırdığım kişiye araba götürmem benim izmirde mk1 lerden anlayan ucuz ama kaliteli işçilk yapan bir ustaya ihtiyacım var yokmudur hocam tanıdığınız veya arkadasınızn tanıdığı falan