Gönderen Konu: Golf 4 almaya çalışıyorum yardım ltf.  (Okunma sayısı 18679 defa)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf 4 almaya çalışıyorum yardım ltf.
« Yanıtla #42 : 03 Ağustos 2010, 16:19:19 »
Aklıma hep birşey takılıyor. Ne zaman bir ilan görsem LPG 3 ay önce takıldı 2 ay önce takıldı hatta 1 ay olmadı  gibi birşeyler yazıyorlar. Madem satacaksınız niye LPG taktırıyorsunuz? Var mı bunun bir nedeni biri bana izah ederse sevinirim?
Ayarları ilk başlarda tutmuyo , tutturana kadar sanayinin yolu aşınıyo,bu arada arabadan soğuyo ve satıyo. Tecrübeyle sabit, benim aracı satan 1 yıl sonra söylemişti bu dertten bana 'itelediğini'.  Ama ben sabırla ayarları dengeledim ve şu an çiçek gibi kullanıyorum..Benim çok titiz bir kullanıcı olduğum halde kullanmaya devam ettiğimi görünce bu sorunun çözüldüğünü anlamış ve geri istemişti aracı ama geçmişti artık ;D
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2010, 16:34:18 Gönderen: maminci »

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 03 Ağustos 2010, 16:20:52 »
bir arabnın kmsi düşük ama lpgsi varsa ben o arabanın kmsinden şüphe ederim, gezmicek adam tüp taktırmazi kaldıki ilanlar 99-2000-2001 pek yatmış arabalara benzemiyorlar, bir aracın orjinal kmsini direksiyonu verir
:tamamdir

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 03 Ağustos 2010, 16:22:19 »
Bu arada çok kullanacaksanız aracınızı mutlaka dizel ya da lpg olsun , özellikle 1,6 8v motorlar çok yakıyo.. Piyasası neyse iyice kontrol edip gerekirse 1-2 milyar fazla ver, düzgünü olsun, çünkü ucuz alır adam ederim diye düşünürsen 4-5 milyar masraf eder ama asla başaramazsın, yaptığın masrafla beraber sinirlerin de yıpranır.. Ama temizini bulursan kaçırma derim, gerçekten çok kaliteli bir araç, sürüş keyfi, malzeme kalitesi falan diyecek yok..Bu arada evli, çocuklu yani bagaja ihtiyacın varsa bagajı küçük bilesin..
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2010, 16:26:56 Gönderen: maminci »

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 03 Ağustos 2010, 16:23:43 »
bir arabnın kmsi düşük ama lpgsi varsa ben o arabanın kmsinden şüphe ederim, gezmicek adam tüp taktırmazi kaldıki ilanlar 99-2000-2001 pek yatmış arabalara benzemiyorlar, bir aracın orjinal kmsini direksiyonu verir

bayan arabasıysa direksiyonu yanlış izlenim verir. Orjinal 35000 km'de pug 206 CC görmüştüm satılık, orjinal km olduğundan eminim çünkü satan tanıdıktı, her neyse direksiyonunun deri kaplaması hepten aşınmıştı, vites topuzu da öyle. Bayan arabasıysa dokunulan yerler kilometreden çok daha hızlı aşınıyor kullandıkları kozmetik ürünlerinden dolayı

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 03 Ağustos 2010, 16:28:43 »
Unutmadan:Kimsenin sorusuna bir günde 50 tane cevap yazılmadı, bu sitenin paylaşımı harikadır, yazın ortası, izin dönemi olduğu halde..
 ;)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 03 Ağustos 2010, 17:12:26 »
Zaten orjinal hatasız olanlar satmıyo. Satanlarda ise düzgün olanı çok az.

:tamamdir

Çevrimdışı tevafuk7

• mavişim :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 04 Ağustos 2010, 16:46:31 »
slm kardeş eğer daha araç almadınsa bende mavi 2001 confline golf var düşünürsen haberleşelim :) ben bi tane golf 5 buldum o yüzden satıyorum
Tüm sayfa imzanız olmak zorunda değil. Küçük imzalar lütfen.