Gönderen Konu: Golf 4 almaya çalışıyorum yardım ltf.  (Okunma sayısı 18687 defa)

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
Ynt: Golf 4 almaya çalışıyorum yardım ltf.
« Yanıtla #14 : 02 Ağustos 2010, 15:05:13 »
sen kalbinin sesini dinle, golften vazgeçme... focus kötü araba değil ama, golf iyi arabadan çok daha fazlası....  ;)

vazgeçmiyimde, bulamıyorum işte 20 bin TL ciddi bir para benim için. İçime kesinlikle sinmesi lazım. Çelik jantıyla, donanımıyla, boyasıyla, km'siyle, rengiyle bu dediklerimin hepsini bir arada golfde yok. saydıklarımdan mutlaka bi eksiği oluyo. Ama focus ta söylediklerimin hepsini buluyorum fakat bu seferde golf olmuyo. Çok zor işmiş kafam karmakarışık...

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 02 Ağustos 2010, 15:14:53 »
Ford / Focus / 1.6 Ghia / Ä°LK SAHÄ°BÄ°NDEN HATASIZ 93.000kmde 2000-FORD FOCUS 1.6 CHÄ°A HB sahibinden.com'da

bahadır bey göndermiş olduğum linkteki arabaya bakarsanız donanım bakımından golften daha zengin. İşte diyorum ya sadece golf değil. Bulamassam ne yapalım bizim için kısmette ford varmış deyip binicez artık... değişeni yok boya yok ilk sahibinden... km de oldukça iyi sayılır...
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2010, 15:16:18 Gönderen: isumerli »

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 02 Ağustos 2010, 15:26:43 »
2001 golf tüplü bir araç için bence o fiyat fazla hemde tredline :o 2000 TDİ comfortu geçtigimiz kasımda 21.600 e aldım bence biraz daha bakın o paraya dizel tavsiye ederim. :tamamdir...yakıt olarak emin olunki tüpten daha verimli bana göre 1.9 olması arın gözümü korkutuyordu ama uzunyolda klimam açık şekil de tahminlerimin altında bir tutar yaktı :saygılar

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 02 Ağustos 2010, 15:28:44 »
isumerli bu arada eskişehir yolundaki bir yakıt istasyonundamı çalışıyorsun?

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 02 Ağustos 2010, 15:31:15 »
2001 golf tüplü bir araç için bence o fiyat fazla hemde tredline :o 2000 TDİ comfortu geçtigimiz kasımda 21.600 e aldım bence biraz daha bakın o paraya dizel tavsiye ederim. :tamamdir...yakıt olarak emin olunki tüpten daha verimli bana göre 1.9 olması arın gözümü korkutuyordu ama uzunyolda klimam açık şekil de tahminlerimin altında bir tutar yaktı :saygılar

Hayatımda hiç dizel arabam olmadı, özellikli bi sebebi yok babadan öyle görmüşüz. Verimi konusunda yaptığınız yorumu kafama yazdım. Yorumunuz için tşk...

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 02 Ağustos 2010, 15:32:48 »
isumerli bu arada eskişehir yolundaki bir yakıt istasyonundamı çalışıyorsun?

ismim bu arada ibrahim nereden yazıcağımı bimiyorum. Yaşım 29. Şirketimize bağlı 2 istasyon var. Kırkkonaklarda Lukoil-Kayaş ta Termo.

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 02 Ağustos 2010, 16:53:53 »
focus güzele benziyor. yine de golfe tercih edilebilecek bir araba değil bana göre.(fiyat olarak daha ucuz olsa düşünülebilir) Eğer acil araba lazım değilse birazcık daha bak bence... kısmetse bulursun inşallah. değilse de her türlü hayırlısı olsun derim, ben de 20 binlere çok zor çıktım emin ol, ve ilk arabam :) Ve tam 4 ay boyunca uykularım kaçtı bulamamaktan... Artık vazgeçip başka arabalara bakmaya başlamıştım (golf III :)) En sonunda denk geldi.. sana da gelecektir inşallah ..

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 02 Ağustos 2010, 16:57:35 »
focusu inceledim, bayağı güzel temiz araba, ama bence fiyatı fazla!! Aynı yaştaki golfden en az 2 bin lira ucuz olması lazım... Yine de içine sinerse düşünebilirsin..

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 02 Ağustos 2010, 17:03:31 »
Forum sitesinde ilk günüm, teknik bi konuda soru sormama rağmen sağolsunlar 1 kaç kişinin dışında kimse cevap vermedi. Diğer forumlarda da bulunmuştum ama katılım daha fazlaydı. sadece bindikleri araba ile ilgili bi kaç cümle ile yorum istemiştim. Sitede online çok fazla kişi var ama kimse yorum yapmıyor. Yinede tşk ederim.

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 02 Ağustos 2010, 17:07:40 »
focusu inceledim, bayağı güzel temiz araba, ama bence fiyatı fazla!! Aynı yaştaki golfden en az 2 bin lira ucuz olması lazım... Yine de içine sinerse düşünebilirsin..

valla biraz daha beklicem hafta sonu bi pazar daha yapıp kararı vericem, beynim döndü araştırmaktan. 2-3 tane focus var birisine karar vericem golf bulamazsam. sizin görüşlerinize göre 2001 trend golfe 20 bin çok vermeyin diyorsunuz.

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 02 Ağustos 2010, 17:09:28 »
binmediğim arabanın nesine yorum yapayım golf ıv severim ama teknik özellilkeri sitenin ana sayfasında var, sizin isteğiniz ayrı bir mezvu, araba almak istiyorsunuz ama yok piyasada buda olagan bir durum, hem su saatler insanların çalısma saati aksam olsun bilgisi olan yeni arac alan yazar zaten ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 02 Ağustos 2010, 17:18:15 »
nacizane tavsiyem, alacağın arabanın değişeni olmasın, lokal boyaların da derin bir darbeden olmaması önemli. ( babam kaportacı, takla atmış arabayı değişensiz 5 parça boyayla topladığını bilirim) Ve oto teste değil de, iyi bir vw servisine götürmeni tavsiye ederim. Daha iyi bakıyor ustalar. Test merkezleri sadece makine sonuçlarını söylüyor..

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 02 Ağustos 2010, 17:29:10 »
ismim bu arada ibrahim nereden yazıcağımı bimiyorum. Yaşım 29. Şirketimize bağlı 2 istasyon var. Kırkkonaklarda Lukoil-Kayaş ta Termo.
gecen gün eskişehir yolunda bir istasyonda durmuştum orada bir çalışanla golf hakkında birkaç kelime muhabbet etmiştik oda almayı düşünüyordu acaba o arkadaş olabilirmisin diye düşünmüştüm :D

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 02 Ağustos 2010, 23:16:54 »
primeline bak 2002 falan vwden söz ediyosun 120bin km falan bişey değildir sağlam ve temizse ama arka çamurlk işi biraz garip iyi oturtulması lazım gerçi şasede bişey yoksa alınır araba
WOLFSBURG STYLE ;)