Gönderen Konu: Golf 4 almaya çalışıyorum yardım ltf.  (Okunma sayısı 18670 defa)

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
Ynt: Golf 4 almaya çalışıyorum yardım ltf.
« Yanıtla #28 : 03 Ağustos 2010, 08:56:03 »
arkadaşım alacaksan comfortlineden şaşma asla çünki okadar çok özellik varki sonradan yapma şansın çok az mesela çelik jant 1000tl kararan ayna 400tl kolçak ayrı dert yağmur sensörü yok daha aklıma gelmeyen ufaklı tefekli okadar çok varki ben bile şaşırıyorum yani bu özellikleri ekletmen sana 3bin tl yi geçer yok gerek yok dersen olmasın dersen sen bilirsin ama fiyat çok yüksek geldi yaz sezonu bitsin aynı araba 17 ile 18 bin tl arası olacak birazdaha bekleyip piyasanın düşmesini bekle derim.bu arada ford focus a baktım golf ün yanında zaten uno gibi duruyor ihtişam yok kendi arabana bin daha iyi.

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 03 Ağustos 2010, 09:47:26 »
arkadaşım alacaksan comfortlineden şaşma asla çünki okadar çok özellik varki sonradan yapma şansın çok az mesela çelik jant 1000tl kararan ayna 400tl kolçak ayrı dert yağmur sensörü yok daha aklıma gelmeyen ufaklı tefekli okadar çok varki ben bile şaşırıyorum yani bu özellikleri ekletmen sana 3bin tl yi geçer yok gerek yok dersen olmasın dersen sen bilirsin ama fiyat çok yüksek geldi yaz sezonu bitsin aynı araba 17 ile 18 bin tl arası olacak birazdaha bekleyip piyasanın düşmesini bekle derim.bu arada ford focus a baktım golf ün yanında zaten uno gibi duruyor ihtişam yok kendi arabana bin daha iyi.

yorumun için tşk öncelikle, tabiki golf bu tartışmasız fakat yok işte daha öncede yazdım. km resi 70-80 binin üzerinde olmuyacak, confort olacak, lpg olacak, orjinal olacak, renk tutulan olacak filan fişman derken bulamıyosun. forda geçmemin sebebi golf bulamamamdan kaynaklı.

ford ile ilgili yorumun ise donanım olarak hiçde hafife alınacak bi araba değil. Hele hele uno ile kıyaslaman, uno yanında el arabası kalır. golfü ön plana çıkarmak için yapmışsın heralde. Tabiki 1 inci tercih golf ama ne yazıkki yok orjinal bi araba. Golfü olanlara sesleniyorum arabanızdan ayrılmayın, böyle debelenip durursunuz benim gibi...

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 03 Ağustos 2010, 09:50:15 »
nacizane tavsiyem, alacağın arabanın değişeni olmasın, lokal boyaların da derin bir darbeden olmaması önemli. ( babam kaportacı, takla atmış arabayı değişensiz 5 parça boyayla topladığını bilirim) Ve oto teste değil de, iyi bir vw servisine götürmeni tavsiye ederim. Daha iyi bakıyor ustalar. Test merkezleri sadece makine sonuçlarını söylüyor..

Bahadır bey işte beklememin sebebi bu, piyasada çok golf var sizin anlattığınız gibi. Önemli olan sizin kriterlerinizden geçmesi.

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 03 Ağustos 2010, 09:51:14 »
gecen gün eskişehir yolunda bir istasyonda durmuştum orada bir çalışanla golf hakkında birkaç kelime muhabbet etmiştik oda almayı düşünüyordu acaba o arkadaş olabilirmisin diye düşünmüştüm :D

yolun düşerse benimde bi çayımı kavemi içmeye beklerim...

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 03 Ağustos 2010, 10:39:40 »
ibrahim bey, focusu alternatif olarak sunmuşsunuz öncelikle gönderdiğiniz ilandan başlıyayım, 10 yaşında 93bin kmde araç bana pek samimi gelmedi, hadi zaten baktırılacak olabilir diyelim çok temiz diyelim, fiyatı yine de fazla, benim arkadaşım 2005 model ghia son kasa focus 1 sattı 18e, arada 5 yaş var, üstelik aracın daha fulü yoktu.Tek kapı düşünürseniz ankarada 10 numara darklinelar var focus, bi ara onlara da bakmıştım 17-18 max 19a 100bini geçmemiş modelli focuslar var ki sanrufu falan da var, demem o ki hiçbir focus mk1 20bin etmez bu piyasada.Teknik özelliklere gelince focusun, dediğim gbi arkadaşımda da vardı, çok hafif bir kasası var, 100 beygirlik zetec motor focusu taşımak ne kelime şahlandırıyor, araçta sadece yay vardı, havaalanı yolunda ankarada en sert viraja bile 140ın altına düşmüyordu, zevkli, parçası da ucuz bir araç, ama golfle mukayese edilecek bir araç değil, yine de kendi sınıfında astra classicten 10 kat daha iyi

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 03 Ağustos 2010, 10:41:17 »
aradığın modele göre 70 ile 80 bin arası bulman çok zor bulsan bile isteyecekleri para çok yüksek bende ilk karar verdiğimde yok otomatik olsun yok sunroof olsun siyah olsun km az olsun kazasız olsun tüp olsun okadar çok kriterim vardıkı şuan sahibinde 1003 tane comfortline var 2000 ile 2004 arası kriterlerimi girdiğimde hiç bir tane araba çıkmıyor onun için kriterini genişlet mesela beyaz kırmızı laciver bunlara bakabilirsin ve km olayı 120bine kadar bakabilirsin ki 120bin km bile az emin ol.ford focusa gelince hiç kullanmadım araştırmadım ama golf ile kıyaslanabilceğini sanmıyorum en azından görünüm açısından.benim fikrim bu belkide güzel bir araçtır ama ben hiç düşünmedim ve ilandaki fiyat aşırı yüksek.
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2010, 10:50:17 Gönderen: seearee »

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 03 Ağustos 2010, 10:54:32 »
ibrahim bey, focusu alternatif olarak sunmuşsunuz öncelikle gönderdiğiniz ilandan başlıyayım, 10 yaşında 93bin kmde araç bana pek samimi gelmedi, hadi zaten baktırılacak olabilir diyelim çok temiz diyelim, fiyatı yine de fazla, benim arkadaşım 2005 model ghia son kasa focus 1 sattı 18e, arada 5 yaş var, üstelik aracın daha fulü yoktu.Tek kapı düşünürseniz ankarada 10 numara darklinelar var focus, bi ara onlara da bakmıştım 17-18 max 19a 100bini geçmemiş modelli focuslar var ki sanrufu falan da var, demem o ki hiçbir focus mk1 20bin etmez bu piyasada.Teknik özelliklere gelince focusun, dediğim gbi arkadaşımda da vardı, çok hafif bir kasası var, 100 beygirlik zetec motor focusu taşımak ne kelime şahlandırıyor, araçta sadece yay vardı, havaalanı yolunda ankarada en sert viraja bile 140ın altına düşmüyordu, zevkli, parçası da ucuz bir araç, ama golfle mukayese edilecek bir araç değil, yine de kendi sınıfında astra classicten 10 kat daha iyi

öncelikle yorumuz için tşk, fiyat fazla gerçekten 18500-19000 tl den fazla verilmez oda yazılan özelliklerini tam olarak taşıyosa. Bu arabada sizin anlattığınız en full olanı, ghia modeli. sadece sanroof yok. tek kapı düşünmüyorum, yaşım ve ailemden dolayı. Bu sırada araç 110 beygir...

2005 model meselesine gelirsek gerçekten çok ucuza gitmiş gerçekten öyle bişi bulsam şu saniye gider alırım. Şu sıralarda araba hem yok olanlar ise ateş pahası...
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2010, 10:55:09 Gönderen: isumerli »

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 03 Ağustos 2010, 10:57:53 »
aradığın modele göre 70 ile 80 bin arası bulman çok zor bulsan bile isteyecekleri para çok yüksek bende ilk karar verdiğimde yok otomatik olsun yok sunroof olsun siyah olsun km az olsun kazasız olsun tüp olsun okadar çok kriterim vardıkı şuan sahibinde 1003 tane comfortline var 2000 ile 2004 arası kriterlerimi girdiğimde hiç bir tane araba çıkmıyor onun için kriterini genişlet mesela beyaz kırmızı laciver bunlara bakabilirsin ve km olayı 120bine kadar bakabilirsin ki 120bin km bile az emin ol.ford focusa gelince hiç kullanmadım araştırmadım ama golf ile kıyaslanabilceğini sanmıyorum en azından görünüm açısından.benim fikrim bu belkide güzel bir araçtır ama ben hiç düşünmedim ve ilandaki fiyat aşırı yüksek.

İşte seçenekleri genişlettiğinde içime sinmiyo, içine sinmedikten sonra başkası için en iyi olsada bi işe yaramıyo. yorumunuz için tşk ederim. sizin söylediğinizden başka bi çare görünmüyo ufukta...

Çevrimdışı sedatdali

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 03 Ağustos 2010, 10:58:25 »
golfle focusun arasındaki fark biri almanyada yapılıyo bırıde nerde yapıldıgı belli olmayan bir marka birinın sıfırı 45 50 golfun sıfırı full 75 kadar var sizi golflu bır hayat diliyorum bence tuplude dusunmeyın tuplu araclarda km re dusuk olmaz.

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 03 Ağustos 2010, 11:58:50 »
Aklıma hep birşey takılıyor. Ne zaman bir ilan görsem LPG 3 ay önce takıldı 2 ay önce takıldı hatta 1 ay olmadı  gibi birşeyler yazıyorlar. Madem satacaksınız niye LPG taktırıyorsunuz? Var mı bunun bir nedeni biri bana izah ederse sevinirim?

Çevrimdışı seearee

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 03 Ağustos 2010, 12:15:51 »
Aklıma hep birşey takılıyor. Ne zaman bir ilan görsem LPG 3 ay önce takıldı 2 ay önce takıldı hatta 1 ay olmadı  gibi birşeyler yazıyorlar. Madem satacaksınız niye LPG taktırıyorsunuz? Var mı bunun bir nedeni biri bana izah ederse sevinirim?
:) benimde dikkatimi çekmişti hakan kardeş ama sanırım hani tüpten araba yıpranıyorya yeni takılınca yıpranmamış olsun diye öyle yapıyorlar benim tüp tam 2 senelik ama işlenmemiş bugün işletsem 1 günlük olacak sanırım böle yapıorlar satmadan önce yeni fatura alıp yeni gösteriyorlar.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 03 Ağustos 2010, 12:28:35 »
bir arabnın kmsi düşük ama lpgsi varsa ben o arabanın kmsinden şüphe ederim, gezmicek adam tüp taktırmazi kaldıki ilanlar 99-2000-2001 pek yatmış arabalara benzemiyorlar, bir aracın orjinal kmsini direksiyonu verir

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 03 Ağustos 2010, 14:44:10 »
bir arabnın kmsi düşük ama lpgsi varsa ben o arabanın kmsinden şüphe ederim, gezmicek adam tüp taktırmazi kaldıki ilanlar 99-2000-2001 pek yatmış arabalara benzemiyorlar, bir aracın orjinal kmsini direksiyonu verir
kesinlikle
WOLFSBURG STYLE ;)