malum arabayı alalı 1,5 ay oldu iş güç derken pek sitede yazışamıyoruz ama konuları aktif olarak takip
ediyorum fotoğraf çektim eringenlikten foruma ekliyemiyoruz siteye üye olduğumuzdan beri bazı dostlar aramıza katıldı bayağı kalabalık bir aile olduk askerden gelenler var gidecek olanlar var ilgiyle takip ediyorum.güzel bir ankara buluşması yapmış arkadaşlar içim cız etti gidemedim işyerinde çalıştım malum mesleğimiz muhasebe yani enkaz düzeltme yapıyoruz.arabadan konuşur isek benim arabayı aldığım şahıs vw ustası olduğu için arabayla bayağı oynamış yapılan değişiklikler 4 ad. lastik 4 ad.amortisör ön cam değişimi sileceklerin olduğu yerdeki çürüklerin tamiri ve boyanması arabanın tabanı ve koltukları 91 model mk2 ile değişimi( daha iyi olmuş) motorda ise üst silindir kapağının değişimi ve silindir kapağı contası değişimi arac teybinin değişimi vb.olmuş allah razı olsun ömer ustadan araba ilk aldığım halden daha iyi olmuş.arabayı aldıktaktan sonra baktımki birbirimizi bayağı bir özlemişiz hemen bir 3.000 km yaptık tık etmedi.geçen bizim işyerinde arkadaş bu antikaya bu kadar para verilirmi bu yolda gitmez dedi bayağı bir eleştirdi yemeğine iddaya girdik arabayla adapazarı sapanca arası bujilerimin zayıf olmasına rağmen 170 km yapınca inanamadı kendisininde ford fiestası var.yani anlıcanız takılıyoruz kafamıza göre arkadaşlar kendinize iyi bakın