Gönderen Konu: Tecrübeli kullanıcılardan yardım bekliyorum  (Okunma sayısı 13096 defa)

Çevrimdışı Alfonzoo

• Profili Görüntüle
Tecrübeli kullanıcılardan yardım bekliyorum
« : 03 Ağustos 2010, 14:39:15 »
 Herkese slm bende uzun yılardan beri bir golf hayranıyım ve artık bir golf almayı düşünüyorum benim sizlere sorucam golf 4 mü alsam yoksa 5 nesilmi alsam  5 nesiller birazdaha cok hosuma gidiyo  ama onlarında malreme kalıtesi biraz düsükmüs beni bu konuda bildirirseniz cok sevinirim, birde fsi mi yoksa düz olanlarmı daha iyi simdiden cok tşkler...

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Ynt: Tecrübeli kullanıcılardan yardım bekliyorum
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2010, 15:10:35 »
Tabi ki g4!

Çevrimdışı scaliskan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2010, 15:14:03 »
gol4 derim.
fsi lere de lpg olmuyor.

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2010, 15:40:23 »
eğer golf 5 alcaksan FSi al alma diyenlere bakma bu arabaların bakımı yapıldıkça arıza çıkarmaz zamanında bakımı yapılmayan her araba arıza yapar fsi kötü değil naziktir.düzde alabilirsin lpg takarsın fsi yede takarsın ama biraz pahalıfsi nin lpg sistemi fiyatı malzeme kalitesi çokta kötü değil 5 kasanın ama 4 kasa daha önde bu konuda 4 kasa efsane kasa 5 kasa ara kasa gibi 6 kasada bile hatları 4e daha çok benzetmeye çalışmışlar 2004 model comfort yada pasific yada highline alırsın 4 kasa bakarsın keyfine lpg dede sorun yaşamazsın 2002 modelden sonra tüm düz vites 1.6 golf 4ler 16 valftir.motor kapağında yazar 1.6 16v diye 2001 ve öncesi mk4 ler 8 vdir motor kapağında 1.6 SR yazar ikiside çok güzel motordur biri alt devirleri sever diğeri üst sağlam motorlardır pasific biraz sportifdir krom gösterge deri vites topuzu el freni koyulaştırılmış stoplar 16"jantlar 4 hoparlör 4 airbag yol bilgisayarı spor koltuklar comfortlinede konfor ön plandadar 6-8 arasında değişen hava yastığı 8 hoparlör yağmur sensörü yol bilgisayarı hız sabitleyici 15" jantlar kararan dikiz aynası falan filan highline en üstüdürki hem spor hem konfordur fiyatlarıda 2002 2003 2004 modellerin 21ile 26gider gelir temizliğe ve donanıma göre umarım yardımcı olmuşumdur
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2010, 15:43:10 »
.
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2010, 16:31:47 »

« Yanıtla #6 : 03 Ağustos 2010, 18:36:30 »
golf 4 tabi ki de...

Çevrimdışı Alfonzoo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 04 Ağustos 2010, 19:21:33 »
Serhat açıklamaların için çok çok tşkler. serhat 4 nesil bir golf alıken en cok nerelerine dikkat etmeliyim 8 v 16 v tercih etmeliyim cok tşkler.

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 05 Ağustos 2010, 08:50:23 »
Mutlaka 16v al, hem seriliklte hem yakıtta hem de  motor sesinde fark var. Titiz bir kullanıcının bakımlı bir aracı olmasına dikkat et, gerekirse böyle bir araca 1-2 milyar fazla vermekten kaçınma, yoksa ucuzunu alır pişman olursun.  Donanım olarak comfortline öneririm ne ararsan var, ama pasifik olanlarda spor tasarımlı yalnız birkaç donanımı eksik..
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2010, 08:51:59 Gönderen: maminci »

Çevrimdışı Alfonzoo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 05 Ağustos 2010, 21:37:00 »
Cok tşkler maminci ben pasifik düsünüyorum sence km aralıgı ne olmalı kaç km olanlara bakmalıyım cok tşkler.

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 06 Ağustos 2010, 00:30:13 »
bizim araç 128 binde sana şunu diyim bakımı yapıldığınıa emin olduğun 200bindekini bile alabilirsin ama ne kadar düşük km o kadar iyi düşüncesi ülkemizde yaygın satarken kar etme falan filan olayı yani 110bine sınırlama koyup bak sahibindende trigerine baskı balatasına dikkat et değişmişmi değişmemişmi değişmemişse fiyat kırmaya çalış 1000-1500tl civarı kırmaya çalış mutlaka alt takımına baktır  16v daha güncel 16v almanı öneririrm yani genel olarak temiz bir araç nasip olursa başın ağrımaz 75 80binde alırsan iyi olur tabiki gene diyim ne kadar düşük km o kadar iyi burası türkiye ve en önemlisi iyi bir ustaya göster kazasız boyasız derler taklalı çıkar şimdiden hayırlı olsun dediğim gibi pasific spordur daha ama klima falan var zaten mercedes almıyoruz ya :)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 06 Ağustos 2010, 00:56:30 »
16v-8v farketmez, önce temizini bul hoca sen.aralarında performans olarak kalkışta en fazla 1 boy, son süratte +5km, beygirde 3, yakıtta en baba yuzde 5 oynar.Otomatiklerin hepsi 8v dir, ben bir dezavantajını görmedim eski boramın, 16v tabiki bu saydıklarımda daha avantajlıdır ama 8v nin de mesela alt devirleri kuvvetlidir.Km olayına gelince bakarsan bağ bakmazsan dağ olur hesabı bakımlı bi vw yarım milyonu rahat devirir.Golf 5 mi 4 mü desen tercih meselesi derim, fsi alacaksan tüpü unut, ama sürüş zevki 10 numara araç çürük denmese de biraz daha kibar bir motoru var, fsi golfümüz de var, 160binde satmayı da hiç düşünmüyoruz, onun dışında golf5 in düz 1.6 ları ile golf4ün 1.6ları, leonlar, a3ler, octavialar hep aynı motor, tüpünü de takarsın, parçalarını da tıkır tıkır bulursun

Çevrimdışı Alfonzoo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 06 Ağustos 2010, 11:12:44 »
Serhat ve boralp acıklamalarınız için cok tşekkürler bir de bu rek olayı kafama takılıyo ben bordo almayı düşünüyorum ama yarın ileride satarken zorluk çekermiyim yoksa tutulan reklerden gümüş gıri,beyaz veya siyahmı almalıyım cok cok tşkler.

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 06 Ağustos 2010, 14:42:09 »
rica ederim antrasit gece mavisi tavsiye ederim yada füme yada metalik reflex gümüş en çok tutulan antrasit gece özellikle ürencik nikli arkadasımızda var bi bak resimlerine istersen çok yakışıyo :tamamdir
WOLFSBURG STYLE ;)