Herkese guzel yorumları ıcın tesekkur ederım. atego abım ısmını bılmıyorum kusura bakma
o yuzden boyle hıtap edıyorum .
muaynede angel farlar vardı .ayarsız olmasına ragmen gectı + aynı zamanda sıyah zemın far gecer. sonucta orjınallık dışı bırsey yapmıyoruz. gorüş mesafesını kısmıyor. çanağı boyamıyoruz cunku. turuncu sınyal . neden uymasın ? 95 modelın sınyallerı bunlar. ılk cıkanlar turuncu sınyal cunku . ben sana alırım ıstıyorsan. 100 lıraydı fıyatı degısmedıyse(çifti , hella )
alper abı tesekkurler. guzel oldu yav bence. beyaz cok cırkın duruyordu cunku . sıyah zemın sınyalde fk nın vardı . ona verıcek paramda yok
artık bı powerlook alırsak onla bırlıkte alırım
altan abı tesekkurler. abdullah abım sende sagol
Insallah daha guzellerı sızın olur.
** yalnız demın yolda gelırken bı basıyım dedım . cok guzel gıdıyodu 130 140 dedım . pat dedı bı ses geldı . aha dedım yandık tavan mavan komple ezıldı . onumdekı arabayla aramda yaklasık 100 metre vardı. cektım aracı . baktım sunroofun sol arkasında . cok cok cok ama cok kucuk bır gırıntı var. cok zor seçiliyor. ışıkta zor gordum. ama sanırım boyayla alakalı bı durum . neyse olsa bıle sonucta benle alakalı bı durum degıl. nazarlık olsun dedım gectım bende.