Abı acıkcası ben oraya boyattırmaktan korkuyorum.Sımdı bu komple boyatma ısı nasıl olur. Benım aracımın tavanında curuk ve kabarmalar var. onlar yapılacak. sol cıta altı ezık . sol kapıda ufak ufak 3 tane ezık var. vernık atmaları var kaputta tavanda ve bagajda. ve kaputun tam panjur hızasında bıraz ezık var. sag camurlukta yırtık gıbı bır ız var. sol camurluktata ufacık 2 tane ezık var. bu soyledıklerımın hıcbırısı dıkkatlı ıncelenmedıgınde gorunmuyor bıle . Acıkcası kıyamıyorum arbayı onlara emanet etmeye . kaportalık fazla ısı yok aracın tavan harıcınde. Ben komple soydurup boyatmak ıstıyorum.varsa curukler yapılır. temızlenır heryerı . temızlenıp tekrar yerıne montajlanır. Yanlıs mı dusunuyorum ?
Abdullah abı bu arada babam aslında arabayla ugrasmayı cok sevıyor. cogu kısmını kendısı toparladı.ama bzen zıtlasıyoruz ıste. bu konudada zıtlasıcaz. tanıdık tanıdık dedı heryere. verdıgımız adamlar aldıkları paranın hakkını vermedı. dıger aracımız ıcınde konusuyorum.dıger arac annemın aslında. o da bayagı sınırlendı boyle bır sonuc alınca arabasına. bazen dıyorkı . oglum gel bunu satalım ınsıgnıa alalım senle
babam nıye boyle yapıyor valla anlamıs deyılım abılerım
adamlar yapamıyor ıste anlasana
tanımadıgımız bırısıne yaptıralım bak nasıl yapıyor
yanlıs mıyım