@denis dedigin dogru bende biliyorum ama cok kisi gördüm ve taniyorum bundan cok basik sürüyorlar ve yinede heryere girebiliyorlar ve istanbulda gezdigim gittigim yerlere bakinca yollar eskisi gibi kötü degil bizim dayioglunda kangoo var oda basik heryere girip cikiyor ginedekonusmam simdik sakin yanlis anlasilmasin belki dedikleriniz dogrudur siz orda yasiyorsunuz ben degil ben sadece gördügümü yasadigimi anlatiyorum onur ozaman ince yanak lastik tak 195/45 yada 185/45
yanaklar kalın olmasa daha ıyı durucak
basmak isteyince basarsın üstad, benim arabanın tabanıyla yer arası 13.5 cm mesela ama ara yollarda 2. vitese atamıyorum bile, bilmediğim yola girmiyorum, girince ön cama yapışıp kullanıyorum. Bu şekilde kullanacaksan, razıysan bu kullanıma düşürürsün, neticede köy yolu değil yollar ama kaç kişi bunu göze alır orası tartışılır. Bu arada sana sitem ettim veya sinirlendim sanma, belki üslubum öyle anlaşılabilir diye peşinen söyliyim dedim
Onur senin arabayı böyle görünce aklıma pıstırmak ve jant düştü, başladım aramaya Ama ilk önce 16 lık eskileri satmam gerek, jantçılara soracağım kaça alırlar diye.
aga önler 6.5 arkalarda 6 veya 6.5 düşürüyosun . önlerede 2.25 açıyı verıyosun . oturup ızlıyosun arbayı . 3.5 cm falan yaylarla ugrasma. leylek gıbı gezersın bu halı bıle kesmedı benı.