Gönderen Konu: tıkırtılar canımı sıkıyor..  (Okunma sayısı 14195 defa)

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
Ynt: tıkırtılar canımı sıkıyor..
« Yanıtla #14 : 20 Ağustos 2010, 12:42:49 »
Siz dış fitillerden bahsediyorsunuz sanırım. benim sürücü tarafının iç fitilinde bozulmalar var. Bunlar da bayağı pahalı imiş.
http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Golf_IV--VR6_12v/Exterior/Body/ES259563/ sayfasında yurt dışı fiyatı var.
Bunlar için ne yapılabilir.

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #15 : 20 Ağustos 2010, 21:17:06 »
  Verdiğiniz adresteki fitil dış fitil ve oda bi hayli pahalı 115 dolar yaklaşık 170 tl civarı yapıyor.Bununla ilgili yerli cam ve kapı fitili üreten firmalar acaba neden bununla ilgili üretim yapmıyorlar.Hemen hemen bütün mekanik,motor ve kaporta parçaları üretiliyor.Bununla ilgili ciddi bir araştırma içerisine girmeyi düşünüyorum.Serum vs. gibi işlemler ne kadar yararlı olsa da geçici çözümler.Şu anki oto camları ile ilgili dükkanlarda orginal olmasa da muhakkak bir çözümleri vardır.Aksi takdirde kapı fitillerini orjinal olarak değiştirmeye kalksak 1000 tl üstünde bir rakam çıkıyor.
03.06.2005

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 24 Eylül 2011, 22:43:24 »
konuyu biraz hortlatacağım kusura bakmayın
bu sorun pek gündemde olmadığına göre ya çoğu kişi müzik dinleyerek umursamamaya çalışıyor  :)
ya da tam sonuca ulaşamadığı için pes etmiş durumda

internette bulduğum yabancı bir sitede fotoğraflara bakarak arka küllükten başlayıp torpidoya kadar söktüm
bant ile çoğu yeri yapıştırdım, sadece torpidoyu takıp bozuk yollara soktum deneme amaçlı ve ses gelmediği için topladım konsolu
ancak yine ses geliyor ve anladığım kadarıyla plastiklerin birbirlerine sürtünmesinden değil
konsolun sol tarafındaki bej plastik bölümün kendisinden kaynaklanıyor ki zaten sökenler görmüşlerdir bu parça torpidoya bağlantılı

vites bölümün gerisi ile torpido arasında kalan boşluğa kalın sert ama bastırınca esneyebilen siyah renkli bir sünger sıkıştırdım ama pek azalmadı :(

aracımı çok seviyorum alıştım sat al yapmak istemiyorum ve biliyorumki çoğu arabadan yine sessizdir ama sinirimi bozuyor müzik dinlemiyorumki sesleri bastırayım. hatchback seviyorum yoksa sinirli bir anıma gelip bunu satıp üstüne ekleyip d sınıfı eski bir araç bile düşünürdüm. sonuç olarak psikolojimi bozmaya başladı sizde durum ne  :D

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #17 : 24 Eylül 2011, 22:50:54 »
  Escala aracındaki problem sadece sende değil hemen hemen herkeste var.Bence düşünme fazla,düşündükçe aklına geldikçe daha fazla sinirlerin bozulur.En iyisi umursamamak.
Ayrıca buna benzer sesleri duymak istemiyosan sıfır araba almak zorundasın,herşeyin de bi bedeli var malesef. ;)
03.06.2005

Çevrimdışı kullanici0982

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 24 Eylül 2011, 22:54:42 »
Fazla söze gerek yok, yürüyen ve motordan sorun olsaydı ne yapardın bide onu düşün diyorum...
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!

Çevrimdışı kullanici0982

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 24 Eylül 2011, 22:57:16 »
Bu arada bende de 99 var aynı seslerden bende muzdariptim ve hepsini bir bir çözdüm, kendim biraz vakit ayırarak yaptım. Bunlar önemli şeyler diil. Biraz merak biraz yetenek sende yapabilirsin bence...
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 25 Eylül 2011, 07:51:10 »
Bu arada bende de 99 var aynı seslerden bende muzdariptim ve hepsini bir bir çözdüm, kendim biraz vakit ayırarak yaptım. Bunlar önemli şeyler diil. Biraz merak biraz yetenek sende yapabilirsin bence...
komple söktüm bir şeyler yaptım ve geri topladım ama sesler azalmasına rağmen tam kesemedim sendeki yetenek bende yokmuş malesef  :)

ayrıca evet haklısınız çok şükür aldığımdan beri yağ su başka bir şey yok  yolda gidişi çok güzel çok beğeniyorum ama bu kadar sağlam ve kaliteli bir araçtan eski 90 model annemin broadway i gibi sesler gelince can sıkıcı olabiliyor  :-\