Gönderen Konu: Türkiye'de yapılacak olan en kapsamlı organizasyon  (Okunma sayısı 52040 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'de yapılacak olan en kapsamlı organizasyon
« Yanıtla #84 : 23 Ocak 2011, 21:27:46 »
Ya boşversene gökhan adam anadolu yakasından kıçını kaldırıp avrupa yakasına geçemez.Ordamı buluşalım burdamı buluşalım diye on beş sayfa başlık olur. O ona küser bu bunun buluşmasına gitmez... Hep aynı film ben 2003 ten beri gerek motosiklet gerekse araba forumlarındayım bu işler hikayeeee... He yapan varmı var moytosiklet steleri çatır çatır yapıyor buyrun emok ;) Hani araba forumları  herkes arabasının reklamının peşinde ;)
Öyle diyenler illaki var ama üşenmeyip nerelere gidenlerde var o totsunu kaldıramayıp gelmeyen zaten istemiyoruz bize gerçekten arabasını seven kişilikler lazım  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 24 Ocak 2011, 08:16:15 »
Ya boşversene gökhan adam anadolu yakasından kıçını kaldırıp avrupa yakasına geçemez.Ordamı buluşalım burdamı buluşalım diye on beş sayfa başlık olur. O ona küser bu bunun buluşmasına gitmez... Hep aynı film ben 2003 ten beri gerek motosiklet gerekse araba forumlarındayım bu işler hikayeeee... He yapan varmı var moytosiklet steleri çatır çatır yapıyor buyrun emok ;) Hani araba forumları  herkes arabasının reklamının peşinde ;)

+1 :tamamdir

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 24 Ocak 2011, 08:39:13 »

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 24 Ocak 2011, 10:08:55 »
üçüncü genel buulsma olur gelmeyenler yok uzak yok bilmem ne tekerim patladı yagım aktı demesin. ara bulusmalar zaman meselesi sadece her haftada olmuyor en katılımlısı 1 ay önceden organize edilir toplanır millet hemen bu hafta denildiğinde kimse gelemiyor.
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2011, 10:09:16 Gönderen: nizam »
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 24 Ocak 2011, 14:42:20 »
üçüncü genel buulsma olur gelmeyenler yok uzak yok bilmem ne tekerim patladı yagım aktı demesin. ara bulusmalar zaman meselesi sadece her haftada olmuyor en katılımlısı 1 ay önceden organize edilir toplanır millet hemen bu hafta denildiğinde kimse gelemiyor.

nizam ben üçüncü buluşma için kafamda trakya fikri var büyük bir organizsayon acaba gelen olur mu ? En mantıklısı bolu veya yalova izmit çevresi acaba gelen olur mu mayıs sonu gibi ? Bunlar hep kafama takılan sorular.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 24 Ocak 2011, 14:47:08 »
nizam ben üçüncü buluşma için kafamda trakya fikri var büyük bir organizsayon acaba gelen olur mu ? En mantıklısı bolu veya yalova izmit çevresi acaba gelen olur mu mayıs sonu gibi ? Bunlar hep kafama takılan sorular.

neden olmasın yakın zamanda mesajı ortaya çıkar, genelde katılım iyi oluyor kalabalık oluyor geliş gidiş işi bir şekilde hallediliyor.

uzak olması da iyi oluyor ordan burdan gezinirken gören apaçiler gazcılar gelmiyor  :)

Yunus EMRE

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 24 Ocak 2011, 17:11:38 »
Valla abi en basitindenb 131 ciler yazın başında afişler falan astılar yazın sonunda toplandılar Ankara'dan bile gelen oldu  :)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 24 Ocak 2011, 17:22:19 »
Valla abi en basitindenb 131 ciler yazın başında afişler falan astılar yazın sonunda toplandılar Ankara'dan bile gelen oldu  :)

3 ay eder süre

Yunus EMRE

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 24 Ocak 2011, 17:43:40 »
3 ay eder süre
Gerçekten geniş kapsamlı bir buluşma yapılması isteniliyorsa bu işlerden gerçekten iyi anlayan biri konuşucak şu tarihte şu mekanda  toplanıyoruz BİTTİ diycek herkez başka bir ağızdan konuşmıycak geniş kapsamlı bişey olucaksa tarihi 1 hafta 1 ay içerisinde oturtamaz güzel bir mekan bakınacak sonra tarihi koyucak gerekirse terk edilmiş hava alanı  :) 2-2,5 ayda anca kesin tarih belirlernir yalnız bu olay bir kere yapıldımı zaten arkası gelir herkez gelmek ister olay büyür yurtdışındaki adamlar öyle yapıyor bagajada birer tane plaj şemsiyesi full muhabbet sohbet bide düzgün bi fotoğrafçı hayal etmesi bile güzel  :sevgi:

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 24 Ocak 2011, 17:44:38 »
O zaman buişi sen hallet gökhan ;)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 24 Ocak 2011, 17:51:12 »
O zaman buişi sen hallet gökhan ;)
Ben daha reşit bile değilim  :)

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #95 : 24 Ocak 2011, 17:52:18 »
Ne alaka  40 yaşında çok insan görünümlü iki ayaklı tanıyorum ben yaşla ne alakası var hevesli birinin yapması bence mantıklı. sende bu potansiyeli görüyorum.

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #96 : 24 Ocak 2011, 17:56:15 »
Ne alaka  40 yaşında çok insan görünümlü iki ayaklı tanıyorum ben yaşla ne alakası var hevesli birinin yapması bence mantıklı. sende bu potansiyeli görüyorum.
Valla bende kendimde bu potansiyeli görüyorum ama  ben cebimde cüzdanımda o kadar parayı görmüyorum herkes bütün katılımcılar hesabıma 50 şer lira yatırsın başlatayım  organizasyonu  :)

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #97 : 24 Ocak 2011, 18:15:04 »
bencede çok zor böyle büyük bir organizasyona katılım sağlamak
aynı şehirde üç beş araç zor toplanıyoruz, kaldı ki kalkıp başka şehire gidilecek.
ve o şehir neresi olacak orası apayrı mevzu zaten.
maddi durumu iyi olan atlar gelir yada bir diesele 3, 5 kişi biner gelir birde o şehirdeki vw severler gelirse gelir.
araç sayısı yine kısıtlı olur. güzel bir buluşma olur belki ama büyük olacağını hiç sanmıyorum.