Gönderen Konu: Türkiye'de yapılacak olan en kapsamlı organizasyon  (Okunma sayısı 52029 defa)

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'de yapılacak olan en kapsamlı organizasyon
« Yanıtla #140 : 26 Ocak 2011, 19:52:58 »
+1 :tamamdir
ya az mesafede periyodik buluşma olur ya da çok kiliometrede esaslı nedenleri olan genel bi buluşma olur
az mesafede uzun aralıklarla buluşma olursa şuara tartıştığımız gibi sorun olur
çok kilometrede nedensiz bi buşma olursa üye sayısı az olur bunları tahmin etmek için zaten müneccim olmaya gerek yok zannımca ama biz genede üyeliğimizin şanından uyaralım dimi?!.. ^-^

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #141 : 26 Ocak 2011, 22:36:03 »
yurt dısında ki gibi bir şey olacaksa ve konuyu acan arkadasın hayali gibi olacaksa

Gani +1453 haklı

öbür türlü yine ganinin dediği gibi sıksak genel bulusmalar için 30 araba anca başka olmaz
bölgesel bulusmalarda durum + veya - değişir.

bakinin dediği gibi az mesafede uzun aralıklarla bulusma olursa tanısmak kaynasmak isteyenler için sorun olur yada sıkıntı yaratır.
çok kilometre işinde gelmek insanları tanımak tanısmak için vesile ve güzel bir anı olur.

örnek ankarada ki denizlide ki istanbulda ki üyeler güzel bulusmalar yapıyor ama bunları genel için yılda bir çagrı yapılıyor geçmiş bulusmalara bakılabilir sebep oluyor eglence vs oluyor ( bu kişiden kişiye değişir ve anlayısı farklı olur ) sonra gelmeyenler peşine bir daha diye baskı yapıyor yada kuruntu yapıyorlar sonra yok su bu o yazıyorlar ( gelicem diye yazıp gelmeyenler için gecerlidir bu )

teşşekkürler
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
« Yanıtla #142 : 26 Ocak 2011, 22:45:35 »
sizlelere aynen katılıyorum..ben sahsen istanbul dısına gelmem...ama istanbuldaki ilk bulusmayada gelmek isterim
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #143 : 26 Ocak 2011, 22:56:30 »
böyle bir organizasyonda kameram ben ve emeğim hafta sonu istanbul içinde olursa her türlü sizinle ;) malum öğrencilik
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #144 : 26 Ocak 2011, 23:33:20 »
bütün sıkıntımız 1- türk oluşumuz, lafa gelince atar tutarız, icraat yok, 2-hadi kafaya koyduk gidecez, ortada buluşsak bile git gel kafadan 1 depo benzin demek, az para mı, bir depo 170'ten aşağı dolmuyo

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #145 : 27 Ocak 2011, 00:42:45 »
Ben istanbulda her hafta düzenli buluşma düzenleyecem bakalım kaç kişi gelecek :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı betoqu

• '' Bize her yer Kripton...''
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #146 : 27 Ocak 2011, 01:20:01 »
Konuya gönderilen mesajları tek tek okumadım ama zannetmiyorum ki birinin aklına gelsin...
Amaç eğlenmek ve adımızı duyurmak,kaliteli bir adım atmak ise buna biraz mali açıdan bakıp,belli bi miktar bütçe ayırmak lazım,garaj hangar,pist kiralamak gibi. Aklıma gelen 2 nokta var buluşma noktası olabilecek. Buluşma ufak hediyelerle de süslendirilebilir,ufak yarış-malarla...  ;)
1. İstanbul Orhanlı AUTODROM, ( uzun zamandır fail durumda değil son durum ? ? ? )
2 İzmit Körfez pisti...

Bu yerler trafiğe kapalı, saatlik,günlük kiralanabilir.  Değerlendirilebilir, Bmw Team'dan neyimiz eksik..?   :saygılar

Çevrimdışı Onur Özdemir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #147 : 08 Şubat 2011, 22:26:19 »
Ah istanbulda olmak vardı...

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #148 : 09 Şubat 2011, 08:36:43 »
Ah istanbulda olmak vardı...

Memleketimin heryeri güzel ama bazı yerler vardır ki diğerlerinden biraz daha güzel...

üniversiteyi Çanakkale'de okudum sonra şaka gibi askerliğim de oraya çıktı orda inanılmaz anılarım ve dostlarım oldu ve birçoğu ile hala görüşürüm hatta Ankara-Çanakkale arası yaklaşık 1000 km vardır düğünüme bile geldi oradaki arkadaşlarım bu nedenledir ki Çanakkaleyi 13-15 milyon nüfusu ile tam bi keşmekeşin yaşandığı denizinde kolibasili havasında karbonmonoksit gazı olan parasız hiçbişiy yapamayacağın bi şehirle yani İstanbul ile asla kıyaslama.. ::) İstanbul'da onca insana sosyal imkan sunmasan millet birbirini keser o nedenle diğer illerden imkanları daha fazla görünebilir ama varsın olmasın sen rahatına bak...
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2011, 08:40:20 Gönderen: baki çelik »

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #149 : 09 Şubat 2011, 09:33:13 »
Memleketimin heryeri güzel ama bazı yerler vardır ki diğerlerinden biraz daha güzel...

üniversiteyi Çanakkale'de okudum sonra şaka gibi askerliğim de oraya çıktı orda inanılmaz anılarım ve dostlarım oldu ve birçoğu ile hala görüşürüm hatta Ankara-Çanakkale arası yaklaşık 1000 km vardır düğünüme bile geldi oradaki arkadaşlarım bu nedenledir ki Çanakkaleyi 13-15 milyon nüfusu ile tam bi keşmekeşin yaşandığı denizinde kolibasili havasında karbonmonoksit gazı olan parasız hiçbişiy yapamayacağın bi şehirle yani İstanbul ile asla kıyaslama.. ::) İstanbul'da onca insana sosyal imkan sunmasan millet birbirini keser o nedenle diğer illerden imkanları daha fazla görünebilir ama varsın olmasın sen rahatına bak...

Ah siz Ankaralılar. hiçbir zaman İstanbulda olmanın orada yaşamanın ne olduğunu anlayamayacaksınız.. Ben 3 yıldır gurbetteyim. ama İstanbulumun trafiğini bile özledim gerçekten.. Hani şu her akşama işten dönerken belalar okuduğumuz sininir krizleri geçirdiğimiz trafik varya.. Ama İstanbul olunca özleniyormuş demekki..

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #150 : 09 Şubat 2011, 09:38:55 »
istanbul özlenir trafiği asla :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #151 : 09 Şubat 2011, 11:44:39 »

Ah siz Ankaralılar. hiçbir zaman İstanbulda olmanın orada yaşamanın ne olduğunu anlayamayacaksınız.. Ben 3 yıldır gurbetteyim. ama İstanbulumun trafiğini bile özledim gerçekten.. Hani şu her akşama işten dönerken belalar okuduğumuz sininir krizleri geçirdiğimiz trafik varya.. Ama İstanbul olunca özleniyormuş demekki..

bir ankaralı olarak İstanbul virüsü kanıma girmiş durumda, vaktiyle çok gittik geldik, trafik yüzünden 10 saat koltuktan kalkamadığımı bilirim, ama sevgili hasreti gibidir İstanbul hasreti bende, gördüğümde mutlu olurum, orada olmayınca hasreti büyür içimde...

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #152 : 10 Şubat 2011, 00:36:18 »
istanbul özlenir trafiği asla :)
+1453 her gün o kozyatağı bostancı trafiğine takılıyorum ev göztepede iğrenç bir duygu :tavkiss:
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #153 : 10 Şubat 2011, 19:31:31 »
+1453 her gün o kozyatağı bostancı trafiğine takılıyorum ev göztepede iğrenç bir duygu :tavkiss:
Ama makas atmak paha biçilemez heralde  :) Şaka bi yana İstanbul trafiği olmasa gerçekten yaşanılıcak bir şehir her geçtiğiniz yertarihi anlam taşıyan yerler :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???