Gönderen Konu: Türkiye'de yapılacak olan en kapsamlı organizasyon  (Okunma sayısı 52005 defa)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'de yapılacak olan en kapsamlı organizasyon
« Yanıtla #154 : 11 Şubat 2011, 10:15:45 »
Ama makas atmak paha biçilemez heralde  :) Şaka bi yana İstanbul trafiği olmasa gerçekten yaşanılıcak bir şehir her geçtiğiniz yertarihi anlam taşıyan yerler :sevgi:

burada araba kullanmak makas demek değil hayatta kalmak yeşilden gecerken bile tereddüt ettiğin bir yer
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #155 : 11 Şubat 2011, 19:41:15 »
burada araba kullanmak makas demek değil hayatta kalmak yeşilden gecerken bile tereddüt ettiğin bir yer
Yok Nizam abim şaka babında şey ettiydim ben yoksa hıza biz GTI'cılarda karşıyız  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #156 : 15 Mayıs 2011, 20:48:38 »
bu konu öylece kalmış heralde :) buluşma neden olmasın arkadaşlar sadece vw olursa katılım az olurda vw grubu altında audi seat skoda bunlar sadece olsun benım tahmınım katılım baya yuksek olur ankaradan sadece 50 arac cıkabılır o zaman bu ısı organıze edecek arkadaş bı arastırsın sıtede en cok katılımcı hangı illerden ve hangı illere gore azalıyor ona gore o ıllerın gecıs guzergahıyla en cok katılım olan ilin yol guzergahı aynı olacak ve yakın olacak mumkun mertebe bole bır organızasyon ayarlanırsa herkes seve seve katılır ama bı sponsor gırısımcı ve vaktı bol olan bı arkadas lazım bu iş içinde yardımım dokunacağı her konuda yardımcı olurum .

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #157 : 16 Mayıs 2011, 10:55:44 »
Buluşma yapılıyor zaten 19 haziranda BOLU'da buluşuyoruz  :tamamdir

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #158 : 16 Mayıs 2011, 12:25:33 »
Buluşma yapılıyor zaten 19 haziranda BOLU'da buluşuyoruz  :tamamdir
:D hım o o bulusmamı tamam o zmn 

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #159 : 16 Mayıs 2011, 22:00:10 »
:D hım o o bulusmamı tamam o zmn 
Tabiki bekleriz sizide  8) TR genelinde olucak  :halazn:

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #160 : 16 Mayıs 2011, 22:31:08 »
Tabiki bekleriz sizide  8) TR genelinde olucak  :halazn:
kısmet be kardeş 19 hazirana

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #161 : 16 Temmuz 2011, 03:51:43 »
Sizin organizasynun  Ankara İstanbul Buluşmasından çokda bir farkının olacağını sanmıyorum. Türkiye geneli olacak olan bir toplantı Bence türkiyenin kuzey batısında organize edilemez gibi geliyor . Şimdi mantıklı düşünürsek ben Antalyadan 1100 km gelecem öteki Adana sallıyorum 1400 km konya sı vs vs vs.. Sizce türkiye geneli bir buluşma yapılabilirmi ..? Bilakis üstüne bir konaklamalı olmazsa çayıra çimene çok katılım olacağını sanmıyorum. Bu benim düşüncem Antalyada başı ben çekiyorum Millet başkan filan ilan etti ne hikmetse , bazen muhabbetlerimizde türkiye geneli olabilirmi diyoruz ama Bu iş Ankara İstanbul arasına sıkışırsa TÜRKİYE bulşması  olmazmış gibi geliyor. 8)

Çevrimdışı lancelot

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #162 : 16 Temmuz 2011, 05:42:01 »
Arkadaşlar böyle bi buluşma gerçekten güzel olur. Buluşma için ankara seçilmelidir. Batıya yakın kuzeye yakın güneye yakın doğuya yakın. Ankara da güzel bi organizasyon gerçekleştirilebilir.  :)

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #163 : 16 Temmuz 2011, 14:15:20 »
Bu işi en manıklı olanı 1. AFYON 2. ESKİŞEHİR dir bence Ankara , denizli , antalya, konya ,istanbul ,izmir, ısparta, kütahya,manisa, daha sayamadığım bir çok ilin ortak noktasıdır böyle bir organizasyon yapıldığı zaman katılımı hayal bile edemiyorum..  İnsanlar metropollerden bıkmışken onları organizasyon adına istanbula sokmak çok akıllı bir şey değil.  :tamamdir

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #164 : 16 Temmuz 2011, 22:47:23 »
Bu işi en manıklı olanı 1. AFYON 2. ESKİŞEHİR dir bence Ankara , denizli , antalya, konya ,istanbul ,izmir, ısparta, kütahya,manisa, daha sayamadığım bir çok ilin ortak noktasıdır böyle bir organizasyon yapıldığı zaman katılımı hayal bile edemiyorum..  İnsanlar metropollerden bıkmışken onları organizasyon adına istanbula sokmak çok akıllı bir şey değil.  :tamamdir
sonuna kadar katılıyorum insanları o kalabalığa sokmak pek mantıklı değil daha sakin olan yerler secile bilir afyon memleketim diye demiyorum ama güzel yerdir lakin cok ilgi cekmez yerel halk tarafndan ama eskisehir in  yerel halkı üni öğrencisi ile besleniyor bu yüzden orda böyle büyük bi buluşma cok ilgi cekebilir

Çevrimdışı BerkG

• Ispartada komandoluk şerefine nayil oldum..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #165 : 17 Temmuz 2011, 12:23:06 »
ah be...bi aracım olsa 2 elim kanda bile olsa gelirdim yemin ediyorum imreniyorum sizlere ama bi mk3 aliyim bıkacaksınız benden  :melek:
PhoeniX

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #166 : 17 Temmuz 2011, 14:46:48 »
sonuna kadar katılıyorum insanları o kalabalığa sokmak pek mantıklı değil daha sakin olan yerler secile bilir afyon memleketim diye demiyorum ama güzel yerdir lakin cok ilgi cekmez yerel halk tarafndan ama eskisehir in  yerel halkı üni öğrencisi ile besleniyor bu yüzden orda böyle büyük bi buluşma cok ilgi cekebilir
Bencede ilk Seçenek Eskişehir olmalı..  :tamamdir