Ana Sayfa
Yardım
Ara
Giriş Yap
Kayıt Ol
Volkswagen Türkiye
»
Volkswagen
»
Golf
»
Golf IV
»
benzınde calışmama
« önceki
sonraki »
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: benzınde calışmama (Okunma sayısı 5758 defa)
izzet bekmez
benzınde calışmama
«
:
24 Eylül 2010, 14:30:50 »
arkadaslar sıteye yenı katıldım benım 98 model sıralı sistem lpg lı golfum var aracım suan bnzınde calışmıyor calışsada hemen stop edıyor benzın pompasına enjeksıyonlara baktırdım arıza yok bazıları tup beynı arızalıdır dıyor bu sebebden aracım benzıınde calışmıyor olabılır mı yardımcı olursanız sevınırım
nakres
http://www.vwpasa.com/
Ynt: benzınde calışmama
«
Yanıtla #1 :
24 Eylül 2010, 17:24:22 »
merhaba aracınız sadece benzindemi çalışmıyor yok sa hiç mi çalışmıyor?
sadece benzinde çalışmıyor derseniz ...ilk çalıştırmada lpg de çalışması lpg sisteminin çalışma sistemi göz önünde bulundurulduğunda mümkün değil...
!!!!MECNUN BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...
??...!!!!
http://www.vwpasa.com/
http://www.andcarotomotiv.com
]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon
ÜRENCİK
«
Yanıtla #2 :
24 Eylül 2010, 19:04:03 »
Buna benzer bir sorun şuan bendede var araç 3 kere marşa bastıktan sonra çalışıp stop ediyor.4. kere bastıktan sonraçalışıyor ama doğru dürüst gaz yemiyor.Lpg'ye geçince soru ortadan kalkıyor.Benşm sorunumun benzinden olduğuna inanıyorum.Malum Van'da petrollerde bile kaçak benzin gazlıyorlar.Ben katkı maddesi atıcam depoya sizde deneyin derim.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.
izzet bekmez
«
Yanıtla #3 :
24 Eylül 2010, 22:28:13 »
aracım benzınde hıc calışmıyor lpg ye gecırınce hemen calısıyor bende agrıda calısıyorum ama hıc buradan benzın almadım opet veya shell den aldım
ÜRENCİK
«
Yanıtla #4 :
24 Eylül 2010, 22:38:13 »
Lpg'de direk nasıl çalışıyor anlamadım.Benim bir kez benzin bitti benzinciye kadar ittik arabayı benzin olmadan çalışmıyor benim bildiğim.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.
izzet bekmez
«
Yanıtla #5 :
25 Eylül 2010, 11:45:14 »
aracın kontagını acınca konsoldakı dugmeden aracı tupe alıyorum ve hemen calışıyor
ALPER.
«
Yanıtla #6 :
25 Eylül 2010, 11:53:21 »
Alıntı yapılan: izzet bekmez - 25 Eylül 2010, 11:45:14
aracın kontagını acınca konsoldakı dugmeden aracı tupe alıyorum ve hemen calışıyor
o nasıl iş yahu, sıralı sistem değil mi? sıralı sistemlerde ilk çalışma gazda olmazki, serkan ustam da değinmiş gerçi ama? adım adım naptığınızı açık bir şekilde anlatırsanız? aracı tüpe alsanız da o tuştan, sıralı sistemde ilk çalışma benzinde olur, çalıştırmadan önce tüpün tuşunda kırmızı bir ışık yanmaması lazım dediğinizin olması için?
izzet bekmez
«
Yanıtla #7 :
25 Eylül 2010, 12:10:55 »
hocam kontagı acıyorum ılk once kırmızı ısık yanıyor yanı benzın marsa basıyorum araba calışmıyor calışsada hemen stop edıyor sonra kontagı kapatıyorum takrar acıp aracı konsoldakı tusdan lpg ye alıyorum ısık yesıl yanıyo sonra marsa basıyorum arac calısıyor yanısıralı sıstemın mantıgına aykırı lpg markası da ekogas yanı arıza lpg sıstemeınde dıye dusunuyorum
ALPER.
«
Yanıtla #8 :
25 Eylül 2010, 12:28:54 »
söylediğiniz gibiyse montaj zaten hatalı gibime geliyor, onun dışında benzin pompası da sağlam diyorsunuz, ateşleme falan olsa hiç çalışmaz, ben bilemedim o işi
izzet bekmez
«
Yanıtla #9 :
25 Eylül 2010, 12:36:51 »
en son tupun beynı kaldı bakalım degıstırınce ne olacak yada elektronık bı arıza olabılır mı
ALPER.
«
Yanıtla #10 :
25 Eylül 2010, 12:45:00 »
hoca tüpün beyniyle bi alaka kuramadım, siz makineye bağladınız mı arabayı, kafadan bişeyler değiştirmek hem cebinize hem sinir sisteminize zarar?
izzet bekmez
«
Yanıtla #11 :
25 Eylül 2010, 14:35:02 »
ya hocam araba arıza yaptıgı gun samsunda bılgısayara bagladım bı sorun cıkmadı sanayıden cıktım aynı gun arıza yaptı bı de agrıda calısıyorum bılgısayar ne arar burada
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Volkswagen Türkiye
»
Volkswagen
»