en güzeli gümüş gri. ne kir ne yıkatma her zaman tertemiz. siyah bakımı zor ama klas durur temiz ise. hayırlı olsun güle güle kullanın.
+1gri de çok çok fazla var yahu. mesela bu yeni poloda da herkeste beyaz var. gittim siyahını aldım
Kırmızı çok az görüyorum ben ama dediğin gibi en çok beyaz var
ah o kırmızısı süper abi bir arabaya bu kadar mı yakışır. 1 ferrari 2 polo bunu da sana söylememem gerek herhalde boşuna ReDDeviL koymamışsındır nicki
Orası öyle benim arbanın kırmızısı aşırı ilgi çekiyordu gtiiğim yerlerde zaten o yüzden o kadar şey başına geldiya o konuyu okursan eğer başıma gelenleri sürekli okursun çok nazar değiyordu '' o kadar yanyana aracın içinde bir benim aracın ön cam paramparça olmuştu buz düşmüştü , gece park halindeyken sitedeki volvolardan biri durduk yere kayarak yandan çarptı falan , lastik bir keresinde 3 4 yerden çivi girmiş ters , o kadar bakışı toplamakda iyi değil , siyah da kimse umursamıyor iyi oldu böyle
kara kara gezeriz devrem
Aynen de herzaman ki gibi ayrıcalıgı mı koyucam siyah olmasına rağmen güzel projem var nokta olucak inş. bakalım.. Aslında işini bilene her renk araba farketmez sonrada nazar değiyor işte
boya koruma çektin mi? bekliyorum projelerini