Kardeş ben bu dertten epeyce muzdarip oldum 2 sene önce, yerde ne varsa düzleyerek gidiyodum, hatta çok soğudum arabayı satma noktasına geldim, yolcu fazla olunca hiçbir tümseğe imzamı bırakmadan geçmiyodum falan, ben sanıyodum ki bu golfler böyle, birgün bu forumda konuyu açtım, sağolsun arkadaşlar bizim böyle bir derdimiz yok deyince anladımki benim araç sorunlu bu konuda, yani alçak. Sağa sola sordum hep yuvarlak laflar en sonunda şu haftalık otomobil dergilerinin teknik danışman köşesi var ya oradan öğrendim, HELLEZEON YAYLARI VE HELEZON TAKOZLARI, gittim kaldırttım arabayı, bir baktık ki gerçekten bizim helezon yayları hiç te içaçıcı durmuyo, yamulmuş bozulmuş, takozlarda aynı şekilde, hemen orjinal ebatta 4 adet helezon yayı 4 adet te takoz sipariş ettim, 10-15 günde geldi, değiştirdim ve araba 3 cm kadar yükseldi, tavsiyem o ki eğer lastik ebatların orjinalse hemen helezon yay ve takozlarına baktır, ben 2 sene önce 700 tl civarında verdim, ama inan değdi bu paraya , artık dağ-bayır çok rahat dolaşıyorum..