Valla 4500 lira gelicek bir yerden senet aldım önümüzdeki ay sonuna bir ihtimal alırım diye umuyorum alamassam mahkemelik olacaz
üzülüyorum benm oğlanı oyle görünce biraz kılım özelliklede mk1 im konusunda
sıfırlayacağım her şeyini eksik parçalarda bu hafta elime ulaşır remziden gelicek bir kaç parça birkaç parçada gümrükte gelmesini bekliyorum.
Restorasyon yapacak bir arkadaş olursa satmayı düşünüyorum çünki bana gelecek nakitin garantisi yok belki gelemeyebilirde.
Satılırsa 1.6 GTI alacağım onunla uğraşacağım satılmazsada benim oğlanın motoru 1.6 gti motora çevirmeyi planlıyorum yada farklı bir motor swaplayacağım çünki bana performansı yetmiyor Erşan abinin de dediği gibi benim araç ekonomi modundaymış hiç yakmıyor zaten
Benim ihtiyacım olansa serilik
hep büyük motorlu araç kullandım yüksek hp li ondan alışamadım
olmadı gene pederden bmw yi alırım bunu pedere veririm bir müddet nakit gelene kadar çok sabırsızım hiç bir işlem yapamıyorum en azından garajım olsa her tarafını zımparalardım motoru indirirdim kaportaları sökerdim bayağı uğraşırdımda garajda yok malesef kara kara düşünüp bekliyorum uyku uyuyamıyorum
çok şanslısın topladın keyfini süreceksin
zamanında bende toplamıştım ama oksijen kaynakla yapılan yerlerde galvaniz kalmadığı içn 5 sene sonra gene aynı 2 yer tabanda ufakta olsa delindi
ve bir kaç küfte var ama küfleri takmıyorum sıkıntım delik olan para düşecek kadar olan yerler
bakalım kısmet bekliyorum çok uygun fiyata veriyorum bu sefer benim aracı bayagı masraf yaptım zamanında genede yaparım acımıyrum