hoş geldin öncelikle.
MK-IV 35'e katılıyorum temiz olsun 1-1,5 fazla olsun çünkü eğer temiz değilse onun iki katını harcayacaksın ve bu arada arabandan da soğuyacaksın. Temiz en iyisi.. bende 2000 model comfortline var, siyah. comfırtline la diğer donanımları arasında zaten 1000 tl rahat fark var. biliyorsun confortline sunrof hariç en fulldur.bende ilk önceleri 2001 model almayı düşünüyordum diğital klimadan dolayı, ama diğital klimanın arıza verdiğini öğrenince 2000 almıştım iyikide almışım çok memnunum. geçen bi ev vardı onu almayı düşünüyordum bi arkadaş 19500tl verdi vermedim. benimki 137binde lpğli bakımlı bi araç. gerçi evide kaçırdık alamadık. hiç satmak istemiyorum ama ev bakıyorum hayırlısı. ama başta dediğim gibi önce temiz olmalı, km orjinal olmalı, kazası değişeni olmamalı,ağır bakımları yapılmış, ha bide içi iki renk olmalı (şahsi tercihim, siyah ve bej döşeme bulmak için dört ay aramıştım.) inşallah gönlüne göre bulursun, golf bir ayrıcalıktır. sahibi olduğun halde yolda golflere bakmaya devam edersin öyle bişey