Gönderen Konu: gümbür gümbür geliyor mk1  (Okunma sayısı 16903 defa)

Çevrimdışı mehmetgunes

• Profili Görüntüle
gümbür gümbür geliyor mk1
« : 19 Ağustos 2010, 14:51:00 »
arkadaşlar öncelikle selamlar.

geçen hafta sizlerin forumda yazdıklarınıza dayanarak mk1 mi aldım. iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum ama daha koltuğuna oturmadan aşşağı yukarı 1.200 tl harcaadım bi 1000 daha yiyecek gibi duruyo. ama olsun. güzel olacak inş.
 1.6 dizel araç. motor çok iyiymiş (ustalar dedi) şanzıman 5 ileri 98 polo şanzımanıymış. oda süpermiş. göğüslük mk2 göğüslüğü çatlak çizik hiç bir şey yok.
renk sarı  :( ama en yakın zamanda mat siyah. koltuk aldık recaro (resimlerini ekliycem.) momo direksiyon aldım. göbek zorda olsa buldum. alt takım komple değiştirdik. (zaten o çok paramı yedi) şimdide motor içindeki ve alttaki çürükler toplanıyor. sıralama biraz yanlış oldu ama tecrübe kazandık. inşşallah oldukça resimlerini ekliycem. o güzel yorumlarınızı ve bilgilerinizi benim ve mmk1 imin üstünden eksik etmezseniz sevinirim. şimdiden çok çok teşekkürler.
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2010, 14:57:37 Gönderen: mehmetgunes »

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: gümbür gümbür geliyor mk1
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2010, 15:01:19 »
Mk1 cennetine döndü forumumuz bu güzel bir gelişme. Ne eksiğimiz var demi elin gavurlarında. Bu ihtiyarlarda daha çok iş var o yüzden forever mk1.. Sende inşallah istediğin gibi bir mk1 yaparsın hayırlı uğurlu olsun.. Küçük bi düzeltme yapayım Polo şanzıman değil gene golf ün şanzımanıdır o L blok bizdekiler o yüzden polo nun şanzımanı bize uymaz sendede mutlaka golf 2-3-4 ün şanzımanından biri takılmıştır. Ama en rahat 1.6SR mk4 ün şanzımanı kullanılıyor. Oda uzun yolda çok ekonomik oluyor.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2010, 15:22:33 »
hayırlı olsun kolay gelsin
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2010, 15:26:14 »
Hayırlı uğurlu olsun  :sevgi: Güzel günlerde toplaman ve kullanman dileğimle.Bizim ihtiyarlar eski toprak Erşanın belirttiği gibi daha çoook iş var onlarda.Resimleri bekliyoruz.

Çevrimdışı mehmetgunes

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2010, 17:28:04 »
saolun abiler. fotograf koyabildimmi bilmiyorum ama son resimlerini koymaya calışcam inş. jantlarıda aldım önler 7.5*15 arkalar 9*15 lastikler 195 50 15 güzel duracak inş. şanzımanda bilmiyorum ne şanzımanı ama dokunmadan vites değişecek kadar güzel. tek problem aynalar. hiç bişey göstermiyo. yada ben alışamadım. değiştirmeyi düşünüyorum ama ne takayım.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 19 Ağustos 2010, 17:30:48 »
Off o jantlar sığmaz araca. Dodiklere işlem yapman ve spor yay takman şart.. Aynalara elleme orjinal kalsın zamanla alışırsın ben 1,87 boyundayım ilk zamanlar banada ters gelmişti aynalar ama bence yerleri çok güzel ileri alınca bi çıplaklık oluyor araca yandan bakınca.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı mehmetgunes

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 19 Ağustos 2010, 17:43:49 »
abi jantları 2006 corsadan sökecez. ona oluyorsa bunada olur diye düşünüyodum. yaylarıda orjinallerini kessek olmazmı

Çevrimdışı barkit

• Hayat yaptığınız seçimlerdir...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Ağustos 2010, 17:47:28 »
abi jantları 2006 corsadan sökecez. ona oluyorsa bunada olur diye düşünüyodum. yaylarıda orjinallerini kessek olmazmı
yayları kesmek pes saglıklı olmaz kardesım.
parmak bassam olmaz mı!

Çevrimdışı mehmetgunes

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 19 Ağustos 2010, 17:50:29 »
ozaman civiclere uyumlu coliver yaylar var takımı 240 tl. onları uyduruyormuş burda bi tanesi. olmadı onla görüşeyim. ama olursa jantlar ki olması lazım parasını verdim çünkü süper olacak inş.

Çevrimdışı mehmetgunes

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 19 Ağustos 2010, 17:50:59 »
bide ben nasıl resim eklerim. ricaa etsen yardımcı olurmusunuz

Çevrimdışı barkit

• Profili Görüntüle
parmak bassam olmaz mı!

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 19 Ağustos 2010, 17:53:22 »
Corsa ile mk1 aynı arabamı :) Sen jant lastiği bi tak üstüne şöle bi tur at bakalım napıcak tabi 4-5 kişi olsun arabada. Yayları kesmekte bence iyi değil busefer hiç gidemiyeceksin o ebatlarla.

Çevrimdışı barkit

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 19 Ağustos 2010, 17:53:46 »
burdan takıp et,5 10 dk da cozersın. ;)
parmak bassam olmaz mı!

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 19 Ağustos 2010, 18:10:38 »