üstad ben sana şahsi önerimi söyleyeyim mi? şimdi git iyi bir elektrikçiye, akünü bagaja alsın, akünün yerine de uzat bir tane itg filtre, ara boruyu da önce cam yünüyle sar, üstüne de teflon bant çek, araban yaldır yaldır soğuk hava çeksin, hatta angel eyes farların varsa işi daha da abart, uzunları boşalttır direk cepheden alsın havayı filtre, böyle kitlere fln vereceğin parayla ses değil performans almış olursun. Eğer ankaradaysan bu bahsettiğim işlemlerde sana yardımcı olurum çünkü benim
sportline duruyo olsaydı ben yapacaktım bütün hepsini. Niye mevcut filtre yerini değiştirmeni şiddetle istediğime gelince, arabayı 1-2 saat kullandıktan sonra filtreye bi elini değdir bakalım soğuk mu gelecek sıcak mı? bende karbon kutulu filtre ve içi alüminyum kaplı intake borusu vardı, normal şartlarda asla ısınmaması gereken bir düzenek yani, ama filtre motorun üstünde olduğu için filtre ve boru her daim sıcak olurdu, yani motor sıcak hava çekiyor, filtreyi akünün yerine alınca boru ve filtre motordan mümkün olan en uzak yerde olduğu için ısınma minimum olacak, boruyu da yalıtınca araç mis gibi soğuk hava çekecek