Gönderen Konu: ilandaki aracım satılık kadir bilmeze gitmesin  (Okunma sayısı 3991 defa)

Çevrimdışı akus

• Profili Görüntüle
ilandaki aracım satılık kadir bilmeze gitmesin
« : 24 Haziran 2010, 15:44:22 »
Arkadaşlar sıkı bir forum takipçisiyim hemen hemen bütün sayfaları iki kez okumuşluğum var. hepinize teşekkür ediyorum böyle bir ailenin içinde yer almak çok hoş. sadece vw golf IV ailesi bu kadar kalabalık olabilirdi..
ilandaki aracım satılık kadir bilmeze gitmesin istiyorum. yazdıklarıma ek olarak daha iki gün önce rot, tabla burcu vs ye tam 230 lira masraf ettim. tatile aracımla gitmek istiyordum hala aynı düşüncedeyim o yüzden bütün her şeyi 4 dörtlük yaptırdım, satılık bir ev var almayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı, hafo'dan ayrılmak zor olacak. ilgilenen arkadaşlar  varsa 10 temmuza kadar satılıktır.
Volkswagen / Golf / 1.6 Comfortline / GOLF IV 1.6 comfortline LPG`li sahibinden.com'da
İlan no: 26353347

Çevrimdışı akus

• Profili Görüntüle
Ynt: ilandaki aracım satılık kadir bilmeze gitmesin
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2010, 22:36:51 »
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.. tatile gitmeye karar verdim belki dönüşte satarım. Allah herkese kazasız belasız sürüşler versin. ;)

Çevrimdışı akus

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2010, 16:56:25 »
gittim geldim yaklaşık bi 5500 km yol yaptım. dehşet zevk aldım araç kullanmaktan. beni hiç yormadı. ya bu araçlara bakacaksın ömürlük maaşallah. iyi forumlar.

Çevrimdışı akus

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2010, 17:00:54 »
evet dün bir ev gezdim çok güzel. aile kalabalıklaşınca bazı ihtiyaçlar zevkten önce geliyor  :) almaya karar verdim. ilandaki aracımı satıyorum. bakımlı. kazasız. vurugu degişeni yok. sadece 3 parça boya var, lokal diyorlar onada.tertemiz bi araç. Allah kaza bela vermesin. sağlıklı kullanmanız dileğiyle.
Volkswagen / Golf / 1.6 Comfortline / GOLF IV COMFORTLÄ°NE LPG`li sahibinden.com'da

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2010, 21:47:02 »
keşke sat gözümüz yok da fiyat bence biraz yüksek. satmakta zorlanabilirsin. 2000 model olunca comfort da olsa digital klima yok. farların üstündeki kırmızılar bozmuş bence onları çıkart ve fotosunu öyle çek. bunların haricinde aracın güzel. 20 bine satarsan iyidir.  sözlerimiz yanlış anlama  bunlar benim düşüncelerim. tabi gerçekten satmak istiorsan.  hayırlı satışlar.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı akus

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 24 Ağustos 2010, 02:19:47 »
teşekkürler, benim zevkim kırmızı zevk golge. 20 veren oldu. bakalım hayırlısı.

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2010, 08:41:36 »
20 veren olmuç  :o
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon