Gönderen Konu: döşemelerin orjinalini  (Okunma sayısı 14836 defa)

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
döşemelerin orjinalini
« : 26 Ağustos 2010, 03:16:17 »
arkadaşlar aracım comfortline. döşemeleri kadife gibi olanlardan bilirsiniz. siyah renk. gezmediğim yer kalmadı bulamadım orjinal kumaşından. servis tüm kumaşın almanyadan geleceğini ve fiyatının 2500 lira olduğunu söyledi. ne yapıcam ya. sigara yanıklarından hiç hoşnut değilim. iç görüntüyü çok bozuyor. bildiğiniz bir yerde bu kumaştan bulmak mümkün mü?

koltuklar bunun aynısı. keşke benimki de bu kadar temiz olsa nerdee. kullana kullana içinde sigara içe içe berbat oldu işte.

.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
Ynt: döşemelerin orjinalini
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2010, 08:49:14 »
hasarlı koltuklardan cıkar anca kumas gecen elımde wardı kasası kırık koltuk dosemesını sattım kırık koltuk seklınde hurdacılara bakarsan daha ıyı bı sonuc alabılırsın

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2010, 14:16:44 »
kırık koltukla uğraşılmaz bence ona verilecek parayı git döşemeciye ver sana deri kaplasın fıstık gibi olur
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2010, 14:36:23 »
hasarlı koltuklardan cıkar anca kumas gecen elımde wardı kasası kırık koltuk dosemesını sattım kırık koltuk seklınde hurdacılara bakarsan daha ıyı bı sonuc alabılırsın

döşemeyi komple mi sattın. kumaşı ne durumdaydı kaça sattın? ben deri istemiyorum. orjinali çok güzel orjinalinden istiyorum.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2010, 17:01:30 »
benim arabada daha 1 tane sigara içilmedi koltukta tavanda sıfır keşke şu arabanızda sigara içmeseniz ne güzel koksa olmamı

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 26 Ağustos 2010, 17:11:27 »
ikinci el oldugunda yapacak bir şansın yok
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
« Yanıtla #6 : 26 Ağustos 2010, 17:12:52 »
sorun sigara yanıkları ise ziebartta yapıyorlar ne iz kalıyor ne leke
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #7 : 26 Ağustos 2010, 19:22:54 »
sorun sigara yanıkları ise ziebartta yapıyorlar ne iz kalıyor ne leke

Ben yaptırdım,pişman oldum. :-\Belkide yapamadılar,bilmiyorum.
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2010, 19:23:55 Gönderen: mussel »
03.06.2005

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #8 : 26 Ağustos 2010, 19:31:25 »
  Ha bu arada geçen bir döşemeciye gittim.Adamlar 2 kişi çalışıyorlar,bizim araçların tavanını orjinal kumaşına 150 tl'ye yaptıklarını söylemişlerdi.Ama yapılmışını görmedim.Deri Direksiyon simidini 70'e yapıyorlarmış.Bende arabayı autowax'a vermiştim,detaylı temizlik için artık direksiyona ne sürdü iseler havalar ısındıkça simit elime yapışmaya başlamıştı,orjinal direksiyonu,tekrar gittim durumu anlattım beni bahsettiğim yere yönlendirdiler.Yeniden kaplatmak zorunda kaldık. :(
03.06.2005

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 26 Ağustos 2010, 19:46:04 »
Benimki de aynı döşeme, çok sağlam, yumuşak falan  ama bence kusurları da var: öncelikle yazın  kadife koltuk çok yakıyo, ikincisi ne kadar titiz kullanırsan kullan çok toz çekip çabuk kirleniyo, ben temizlemekten sıkıldım artık, bunun adı var ama pasifikte kullanılan kumaş olmasını isterdim doğrusu, çok kullanışlı değilmiş kadife, kullandıkça anladım. Ben senin yerinde olsam, tüm koltuklara beğendiğim yeni bir döşeme yaptırırdım, ama bence deri olmamalı, çünkü yazın yakıcı sıcak oluşu onda da var, ayrıca satılık arabaların deri koltuklu olanlarına bakıyorum hepsi altına hasır vb bişeyler koymuş öyle kullanıyo, demekki bir sorun var..

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 26 Ağustos 2010, 19:49:53 »
benim koltuk kılıflarım çok temiz fakat oturmadan dolayı kirlenmeye başladı ve ben kirlnemesin diye kılıf yada thsort kılıf tarzı bişey yaptırmak istiyorum koltuğu kirlenmesin diye her hangi bişey kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederlermi yada neyi tavsiye ederler hem görüntü hem temiz orjinalde durmalı.

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 26 Ağustos 2010, 19:54:44 »
benim koltuk kılıflarım çok temiz fakat oturmadan dolayı kirlenmeye başladı ve ben kirlnemesin diye kılıf yada thsort kılıf tarzı bişey yaptırmak istiyorum koltuğu kirlenmesin diye her hangi bişey kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederlermi yada neyi tavsiye ederler hem görüntü hem temiz orjinalde durmalı.
Kardeş sonradan yapılan kılıflar asla tutmuyo, orası burası yamuluyo falan aracı çok basit gösteriyo, ben iki kez taktırdım ikisinde de çıkartmak zorunda kaldım..

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 26 Ağustos 2010, 19:59:57 »
döşemeyi komple mi sattın. kumaşı ne durumdaydı kaça sattın? ben deri istemiyorum. orjinali çok güzel orjinalinden istiyorum.
pm den yazdım kardes rakamı

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 26 Ağustos 2010, 20:04:41 »
kırık koltukla uğraşılmaz bence ona verilecek parayı git döşemeciye ver sana deri kaplasın fıstık gibi olur
kırık koltuk satmadim kardesim araç ağır hasarliydi koltukların iskeleti eğilmiş we yapılamaz sekildeydi orjinal kadife kiliflarida hatasız olduğu için dış kilifi satildi kırık koltuğu ne biz satmayı teklif ederiz nede müşterinin böyle bir talebi olur...