benim koltuk kılıflarım çok temiz fakat oturmadan dolayı kirlenmeye başladı ve ben kirlnemesin diye kılıf yada thsort kılıf tarzı bişey yaptırmak istiyorum koltuğu kirlenmesin diye her hangi bişey kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederlermi yada neyi tavsiye ederler hem görüntü hem temiz orjinalde durmalı.
Bende yalnızca oturma ve sırt bölgesini kaplayan kılıf var,ben de kadifeden çok hoşlanmıyorum,hem rahat oturması hem rahat hareket etmesi mümkün olmuyor.onun için kılıf taktım,arabanın dış rengine de uygun fena durmuyor yani.Öyle birşey tavsiye edebilirim. Resim isterseniz yarın çekip yüklerim.
gültekin bunlar aracı ucuz göstermiş bence. keyfine kalmış tabi.bu nasıl
tam siyahı olsa daha iyi dururdu.
resimler için çok sağol kardeş biraz ucuz göstermiş kelimesine sende katılmıssın :)bence rengi koyu olsa hiçte fena değil biraz şahin doğan hatta renault işi gibi olmuş ama çok rahat olduğuna eminin ve en azından kirlenme derdi olmaz.50tl ye döşemelerden alcam ama kaza bela durumunda hava yastıkları açılmıyor bişe olmasa bile kasko problem çıkarıyormuş heralde yine atlet tarzı kılıf alıcam
Seninki basit, orjinale zarar vermeyen ve etkili bir çözüm Gültekin, bence rengi dışında ideal, istemediğin zaman sökersin en fazla..