Plakayı seviyom böle küçük altta bide hoş duruyo zaten çıkarmak istemiyom fazlasıyla batıyoz göze burlarda haybeye kota yemek istemiyom
Lastik sürtmüyor gökhan yayların esneme payı çok yok 2cm den fazla esneme yapmıyolar. Aslında öndeki jantlar arkların ama arkada daha çok sürtme var diye almanları öne taktım italyanları arkaya. Ölçüleri aynı ama alman olanlar nedense 1cm daha dışarı çıkık oluyor.
Bu kaşı benim bandırmadaki kaportacı ark yaptı yapımı çok basit baştan presçiye gittik ordan saç ı seçtik sonra 3 kere presle kıvrımları verildi sonrası kaportacının 30dk sını aldı. Valla başka alternatiflerle uğraşmanın bir anlamı yok işin ehli olan verilern tarif yada resme göre anında çıkartıyor olayı.. Orjinali panjura fidalanıyor onu takarken panjur çatlama riski yüksek veya sonra..
Şimdi bi sobacıya gidip alt çitayı kestirip crom boyayıp takması kaldı oda taş çatlasa 5 tl tutar..
Bunların dışın gazlayıp duruyorum paso yollarda, bayramdada bi 350-400km gezeriz. Baştan çanakkale sonra belki bursa (Gökhan babana söle bursaya gelirsek harçlıklarımızı hazır tutsun
)