Gönderen Konu: Baskı Balata Yardım  (Okunma sayısı 3908 defa)

Çevrimdışı ousantkn

• Profili Görüntüle
Baskı Balata Yardım
« : 02 Eylül 2010, 04:05:23 »
Merhaba arkadaslar gecenlerde on takımdan gelen sesler uzerıne tamirciye gittim bilyelerim dagılmıs ustayla deneme turu atarken debriyaj baskı balatasındada sorun oldugunu soyledı ztn bir kac hafta kadar once kokular gelmeye baslamıstı sordum 200-300 arası dır işçilk haric dedi (tahminen)tabi icime dert oldu hemen internette arastırdım ve bir sitede buldum fiyatıda 165.00 lira gayet uygun geldi bana sparıs verıcektım ama aklıma uyup uymuyacagı takıldı motor hacmıne gore sınıfları warmı acaba bdebriyaj setlerinn ilanda 1.3 mtri yazıyor(bu bir motr secenegimi bilmıyoruym) benm aracım 1.8 gti bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım sayet ustaya yap desem gidip kendı bulucak baskı balata setını ve en az 200'e filan aldım dicek arti işçilik te var tabi en azından seti ben alırsam sadece işçilk parası ile yırtarım diye dusunuyorum

buldugum baskı balata setinn ilanıda burada :http://www.otoparcasepeti.com/?urun-detay_16480_Golf_1_Mk1_Debriyaj_Set_1_3_mtri_1979-1984.html

Çevrimdışı escocem

• Volkswagen Türkiye
  • street racer
    • Profili Görüntüle
Ynt: Baskı Balata Yardım
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2010, 04:30:07 »
her yerde aynı para..balatanın kaç mm olduğunu bilmen gerekiyor alabilmen için..muhtemelen 200 mm set alacaksın fakat söküldükten sonra almaktan başka çaren yok ;)

Çevrimdışı ousantkn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2010, 09:56:46 »
Araba yatıcak yani  illa :( balatalarıda sokmeden bulamadık way arkadas ya birinn arabasını asirayım baride sokulunce bulıyım aynısından  :tamamdir

Çevrimdışı escocem

• Volkswagen Türkiye
  • street racer
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2010, 10:20:49 »
2 çeşit bizmkiler zaten 200 mm ve 210 mm olarak..

Çevrimdışı ousantkn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2010, 12:53:44 »
arabyı bıtaktım bugun bılyeler yapılıcak fıren balatarı ve fırene genel bakımda yapılıcak baskı balataya daha sonra bırakıcam bu sekılde bıraz ıdare edıcek gıbı umaırm sorn cıkarmaz olmadık yerde  ::)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2010, 13:03:42 »
arabyı bıtaktım bugun bılyeler yapılıcak fıren balatarı ve fırene genel bakımda yapılıcak baskı balataya daha sonra bırakıcam bu sekılde bıraz ıdare edıcek gıbı umaırm sorn cıkarmaz olmadık yerde  ::)

çıkarsa sanzıman ararsın birde
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı ousantkn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2010, 13:07:43 »
sanzımanı cıkarması fılan uzun iş simdi hem parcası almak işciilgi var bırde ayrıyetten en az 300 tl ye patlar onu bır dahakı maaş ile yaptırırm diyorum bir ay daha idare etsin yeter zaten yedi bitirdi beni ustume elbıse almıyorum ona bırseyler alıyorum resmen :D
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2010, 13:15:03 Gönderen: nizam »

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Eylül 2010, 19:10:32 »
otoparça sepetinden alma boşver. esin ticareti ara kargo yapsınlar sana yanlış gönderio otoparça sepeti adlı site...

Çevrimdışı ousantkn

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2010, 20:16:22 »
ya yok ben almak icin degil ztn bn sımdı bakıyorm fyatları fln ogrenmek ıcın zaten alıcagm zmn kendım gıdıp alıyorum elden daha guvenlı mecbur kalırsam kargo ıle alıyrm ztn bılya degıstrıcez dıye girdik yatakları da bozmus saolsn eskı sahıplerı bılyeler dagnık gezmeı sevmıs baya 350 ye patladı aksam aksam baskı balata az daha bekııyck  :-[