Gönderen Konu: JAntları taktığımdan beri arka koltuğa biri oturdumu sürtme yapıyor  (Okunma sayısı 4765 defa)

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar jantları taktığımdan beri arka koltuğa biri oturdumu en ufak bir kasiste sürtme yapıyor lastikler.Bugün sanayideydim.Kaportacı traşlamak lazım iç taraftan etekleri dedi.Canlı canlı kestircez mi şimdi aracı?Arkasını kaldıralım hafif dedim savurur dedi tamircim.Bayramdada ayvalıka gidecem.hanım anne ben.sürte sürte çekilmez o yol acil yardım.Ne yapmalıyım.

Çevrimdışı Kingpin

• Profili Görüntüle
Arka amortisörlerin sağlammı? Kontrol ettir bence. Benimkiler patlaktı ondan yapıyordu.

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
Arka amortisörlerin sağlammı? Kontrol ettir bence. Benimkiler patlaktı ondan yapıyordu.
Çok iyi olmasada amortisörlerim sağlam.Bugün sanayideydim.Yağı suyu filtreler vs. bakıma girdik.Kontrol ettirdim.İyi durumda dediler.Arka çamurluk ağızlarını içten hafif taşlamak lazım dedi kaportacı.Taşlatmakta ben istemiyorum.Nede olsa sac.Boyatmak lazım taşlanırsa pas yapmaması için zamanla.Kafam karıştı :(

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
Başka yolu yok yada dar yanak lastik alacaksın yada spor yay :Dyada çamurluklara işlem en berbatı  :melek:
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
Çok iyi olmasada amortisörlerim sağlam.Bugün sanayideydim.Yağı suyu filtreler vs. bakıma girdik.Kontrol ettirdim.İyi durumda dediler.Arka çamurluk ağızlarını içten hafif taşlamak lazım dedi kaportacı.Taşlatmakta ben istemiyorum.Nede olsa sac.Boyatmak lazım taşlanırsa pas yapmaması için zamanla.Kafam karıştı :(
ben de yaptırmıstım. cok az aldırıyosun arkaya dogru olan kısımdan. eline bi fırca al sur biraz boya bişi olmuyo.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Murat iç su kanalları içe büktür özellikle arka kısma doğru, sürtme kaybolacaktır. Kesersen paslanma yapar ama kaportacı tahta takoz kullanarak bozmadan halleder.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
Murat iç su kanalları içe büktür özellikle arka kısma doğru, sürtme kaybolacaktır. Kesersen paslanma yapar ama kaportacı tahta takoz kullanarak bozmadan halleder.
dimi ya :))) Kendi kaportacıma baktırmadım bugün salaklık edip diğeride taşlanacak başka bir şey yapılmaz buna deyince aklım başımdan gitti.30 tl yaparım diyor boyaya zarar gelirse boya dahil 60 tl dedi.çüş dedim bende :)))Benim kaportacıma götüreyim yarın ben onu Adaşım halleder 10 tl ya :)))Sabah erkenden gideyim siftah atarım :)
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2010, 23:49:51 Gönderen: SCORPIONMAN2005 »

Çevrimdışı Kingpin

• Profili Görüntüle
Ben jant alınca büktürmeyi düşünüyorum vallahi.

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
dimi ya :))) Kendi kaportacıma baktırmadım bugün salaklık edip diğeride taşlanacak başka bir şey yapılmaz buna deyince aklım başımdan gitti.30 tl yaparım diyor boyaya zarar gelirse boya dahil 60 tl dedi.çüş dedim bende :)))Benim kaportacıma götüreyim yarın ben onu Adaşım halleder 10 tl ya :)))
ya korkma koskoca çamurluk taşlanmıcak :) içerde su kanalları var, arkaya doğru olan kısım sürtüyor 4-5 cm civarı bir yer. orası alındı mı yeterli.

Çevrimdışı mk1gti09

• Profili Görüntüle
Arka takozları değiştir biraz daha uzun olanları taktır

Çevrimdışı siyahbereli

• Profili Görüntüle
Arkadaaşım bir kişinin oturması ile sürtüyor ise çamurluğa yapacagın işlemin kurtaracagını zannetmiyorum oyüzden dolayı ya arka amörtisörü oynayacan yada helezonların altına veya arasına takoz attıracan
bence birkaç kişiyle dene hemen çamurluklara işlem yaptırma
aynı sıkıntı benim başıma geldi ben amörtisör tablalarını oynadım şimdi sıkıntı yok