Sağolun arkadaşlar fazla apaçi işi yapmadan bişeyler yapıyoruz işte.Cidden ön taraf çok kötü görünüyor resimlerden de bellidir herhalde:( Özellikle plaka direk değişmesi gerekiyordu daha sonra o çatlak yürüdü kırık oluştu.Sislerim eskiler yani krom sinyal tarzında reflektörüde içine alan birşeydi ama bir tarafı kırıktı. Şimdi komple herşeyiyle hella olarak değiştiriyorum
dgncn_1907 sis kapağı derken tampon altındaki ızgaralardan bahsediyorsanız tanesi 10 tl ye aksarayda tüm vw parçacılarında satılıyor. Yine sis ve sinyal arasında kalan reflektörden bahsediyorsak onudaaksarayda satıyorlar fakat depo veya tyc dene markadan almayın ben bir takım öpe attım.Orjinal hella sı yok olanda zaten o küçük reflektöre listeden 35 tl fiyat veriyor
İtalyan malı ayar adında bir marka var cuk oturuyor tırnakları filanda kaliteli.
metin sıradan bir sprey boya ama Bauhaus tan aldım 7 tl ye cidden çok şık oldu.Mat ve parlak olarak iki çeşidi var bu mat olandı ama yinede parlak durdu:
Nizam bu haliylede uçuyor merak etme hele biraz zaman geçsin videolardan izlersiniz.Şu aralar bu işlerle uğraştığım için bi gece çıkıp basamadım henüz..
MeTHea35 sağolasın