Önce boyanacak.Yarın gti yazımada bi vernk atıp takıcam.Jantların boyası cuma veya cumartesi büyük ihtimal önümüzdekşi hafta başı jantlar takılmış olur herhalde...
O ben olabilirim İçin rahat olsun,hayırlısıyla kullan inş.benim 17" BBS RX var zaten bunları almadan önce denk gelseydi kesinlikle alırdım,ilk önce 16" düşünüyordum çünkü,Koray aklımı çeldi.
Jantların boyaya ihtiyacı var..
göbekler siyah jant yanakları kırmızı olursa fena olmaz veya Göbekler Altın yaldız yanaklar alaşım grisi. Yada en garantisi üzerindeki renk..
olabilir ama orjinalinden uzaklaşmasın derimbu jantları bizim arabalara takabilme şansımız yok mu ya
GTi yazına vernik atarsan matlığı kalmaz, parlaklaşır haberin olajantların hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız
abi bunlar senin aracın üzerinde 15" gibi durur iki parça olmasından dolayı. nette bir sürü örneği var, iyi ki aklını çelmişler 17" RX II tam sana göre Süleyman hayırlı olsun jantların. Golf III e en çok yakışan jant bence.senin yerinde olsam bunları temizler aynı renge boyar takarım, kırmızıya çok yakışıyor bunlar.
hayırlı olsun kardeşim bence azıcık ipin ucunu kaçır yapabliyorsan bir kolu siyah diğer kolu kırmızı sonraki kolu sarı yap alman bayrağını çağrıştırı yani değişik olsun kardeş mal senin takıl kafana göre
orjınal rengıne boyatıcaktı en son ama. fıkırmı degıstırdın gene suleyman abı