Gönderen Konu: Son karar Golf 4  (Okunma sayısı 13596 defa)

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
Son karar Golf 4
« : 06 Eylül 2010, 10:40:18 »
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır Golf 4 almaya çalışıyorum 2 seçenek var sizin görüşünüzü almak istedim en azından seçeneğinizi yazarsanız çok mutlu edersiniz. Şimdiden tşk.

1 Seçenek :2001 Model Golf 4 Tridline 48.000 Km Orjinal (Eşimin dayısı arabayı alırken nasıl araştırdığını biliyorum). Brc Tüp var. Manuel Klima.Kışlık lastikleride var, sadece 1 kış kullanılmış. Çelik jant YOK. Muayyenesi 1,5 Sene var. Güzel olan yeşil varya içi bej döşemeli olandan Grimsi gibi. Arabada arka sağ çamurluk değişmiş. 3-4 yerde lokal boya var. Kabut ve tavanda boya yok. araç kesinlikle kuaföre girmesi lazım bej döşeme hemen kirlenmiş. Çalışmayan aksamı yok. Lpg 5000 km önce takıldı. Fiyatı 19.600 TL

2 Seçenek :2001 Model Golf 4 Confortline 140.000 km.de. Brc Tüp var. Digital Kilima. Muayyenesi hakkında fikrim yokç İçi bej döşeme. Arabada değişen yok. 3 yerde lokal boya var. Kazasız diyor computestte belli olacak. Renk lacivert. confortline burdakiler biliyo zaten, çelik jant, yağmur sensörü v.s. var. 19.750 TL

Cevap veren arkadaşlara tşk ederim.   

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Ynt: Son karar Golf 4
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2010, 10:51:51 »
1 şeçenekte km orijanl mi ?

comfort daha agır basıyor ama bir incelenmesi gerekir
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Eylül 2010, 10:57:44 »
1 seçenekteki yazdıklarıma %99 eminim.

2 seçenekteki yazdıklarım ise computeste gittiğimde böyle çıktığını farzederek yorum yapılmasını rica ederim...

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 06 Eylül 2010, 10:59:00 »
1 şeçenekte km orijanl mi ?

comfort daha agır basıyor ama bir incelenmesi gerekir

işte siz olsaydınız ve araçları inceleseydiniz sonuçlar yukarıdaki gibi çıksaydı. hangi tercih yapardınız?? Tşk...

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2010, 10:59:49 »
motorunda üfleme yag yakma, elektrnik devrelerinde sorun yok ise lpg sistemi saglamsa km bakmadan düz fiyata comfortu alırdım

Yunus EMRE

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2010, 11:03:08 »
düz fiyat filan yok nizam bey, araçların pazarlıkları bitmiş hali bu adama o fiyata düşürene kadar kan ter içinde kaldım. araçları bu fiyat ve yazılandan incelersek memnun olurum. Siz confort seçdiniz heralde...

Çevrimdışı freeman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 06 Eylül 2010, 11:04:07 »
bence ikisinide almayın :)
arka çamurluk değişimi ön çamurluk gibi basit bi işlem değil, kaynakla birleştirildiğinden kaporta aksamının galvaniz kaplaması gidiyor, çürüme olayları daha hızlı olur vs
ikinci seçenek ise istenilen fiyata göre bence aracın 90-100k kmlerde hiç boyasız full orjinal bi araba olması lazım.
fiyatlar ikisi içinde çok yüksek bence, o paralara ya çok daha fazla özellikli(1.8 highline yada 1.6 pasific yüksek modelli) yada çok daha temiz arabalar alınabilir, iyi araştırın

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 06 Eylül 2010, 11:04:58 »
evet yazılandan yola çıkarak comforta oyum. düz derken 750 nin 250 siden bahsettim  :saygılar

Yunus EMRE

Çevrimdışı isumerli

• ibrahim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 06 Eylül 2010, 11:13:20 »
bence ikisinide almayın :)
arka çamurluk değişimi ön çamurluk gibi basit bi işlem değil, kaynakla birleştirildiğinden kaporta aksamının galvaniz kaplaması gidiyor, çürüme olayları daha hızlı olur vs
ikinci seçenek ise istenilen fiyata göre bence aracın 90-100k kmlerde hiç boyasız full orjinal bi araba olması lazım.
fiyatlar ikisi içinde çok yüksek bence, o paralara ya çok daha fazla özellikli(1.8 highline yada 1.6 pasific yüksek modelli) yada çok daha temiz arabalar alınabilir, iyi araştırın

özgür bey tşk ederim yorumunuz için ama , araştırmaktan kına geldi.

Çevrimdışı freeman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 06 Eylül 2010, 11:18:03 »
Tabki seçim sizin ama 15-16 liranız olsa seçim yapmanız zor olacaktı fakat elinizdeki parayla hangisini isteseniz alırsınız, o paralara ya daha modelli yada daha performanslı ve konforlu  ::)

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 06 Eylül 2010, 12:11:14 »
Merhaba, golf de karar kılmana sevindim. Bence seçenek 2. daha cazip. Arka çamurluğun hem değişecek kadar bozulması zor, hem de düzgün şekilde değişmesi. Trendin km. cazip olsa da bu cazibeyi trend oluşu ve arka çamurluk değişmesi yüzünden kaybetmiş. Hem bence fiyatı normal. Yaz döneminde fiyatlar çok yükseldi. Ben de 2001 Comf. mayıs da 20 bine almıştım. 140 bin çok yüksek bir km. değil. test sonucuna göre comfort almanı öneririm..

Çevrimdışı freeman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 06 Eylül 2010, 14:02:36 »
Eğer uzun süre keyifle binilecek bi araba alacaksanız, biraz daha araştırın tekrar söylüyorum, 5dk içinde bu konu üzerine sahibindede karşıma çıkan bikaç araç, 1.6 lar da bahsettiğiniz rakamlara pasificler var en azından model yeni ve 16V motor

Volkswagen / Golf / 1.8 Highline / fuul orjinal hatasız golf sahibinden.com'da
Volkswagen / Golf / 1.8 Highline / SATILIK ORJÄ°NAL GOLF sahibinden.com'da
Volkswagen / Golf / 1.8 Highline / ACÄ°LL GOLF 4 1.8 HÄ°GLÄ°NE FULL + FULL SUNROOF EN DOLU MODELÄ° sahibinden.com'da

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 06 Eylül 2010, 14:16:35 »
özgür hocam 1.8 yakıtı 1.6 göre daha az olma ihtimali var mi

Yunus EMRE

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition