Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır Golf 4 almaya çalışıyorum 2 seçenek var sizin görüşünüzü almak istedim en azından seçeneğinizi yazarsanız çok mutlu edersiniz. Şimdiden tşk.
1 Seçenek :2001 Model Golf 4 Tridline 48.000 Km Orjinal (Eşimin dayısı arabayı alırken nasıl araştırdığını biliyorum). Brc Tüp var. Manuel Klima.Kışlık lastikleride var, sadece 1 kış kullanılmış. Çelik jant YOK. Muayyenesi 1,5 Sene var. Güzel olan yeşil varya içi bej döşemeli olandan Grimsi gibi. Arabada arka sağ çamurluk değişmiş. 3-4 yerde lokal boya var. Kabut ve tavanda boya yok. araç kesinlikle kuaföre girmesi lazım bej döşeme hemen kirlenmiş. Çalışmayan aksamı yok. Lpg 5000 km önce takıldı. Fiyatı 19.600 TL
2 Seçenek :2001 Model Golf 4 Confortline 140.000 km.de. Brc Tüp var. Digital Kilima. Muayyenesi hakkında fikrim yokç İçi bej döşeme. Arabada değişen yok. 3 yerde lokal boya var. Kazasız diyor computestte belli olacak. Renk lacivert. confortline burdakiler biliyo zaten, çelik jant, yağmur sensörü v.s. var. 19.750 TL
Cevap veren arkadaşlara tşk ederim.