Gönderen Konu: panjur oturmadı?  (Okunma sayısı 2966 defa)

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
panjur oturmadı?
« : 06 Eylül 2010, 23:49:37 »
bugun aldıgım panjurumu hevesle orjınalını sokup tam takıcakken  tırnakları oturmadı. orjınalın panjurun tırnakları kesilmiş . ustten 2 vıda(farların altındakı "__\__/__"şeklindeki çıtaya . ve onden 2 vıda atılarak(şaseye) tutturulmuş. oturmaması cok ılgınc. takıyorum panjuru tırnaklar yukarda kalıyor kastırınca kırılma noktasına gelıyor. orjınalı gıbı kesıcektım fakat kıyamadım acıkcası :D satma gıbı bı durum olursa eger sorun yaşamamak ıcın. zaten farların altındakı çıta cok ılgınc. dıger pololar gıbı degıl . cok kalın duruyor. uzerınde catlayan mat renkte bır boya var. bu farların altındakı parcayı nerden temın edebılırız. bızde mefta olmuş :D teşekkürler sımdıden
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2010, 02:03:32 Gönderen: onurc »
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı vw6n

• Moderator
  • vw6n
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Toyota auris
Ynt: panjur oturmadı
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2010, 00:14:51 »
Farların altındaki parça (lip) ucuzbişey 20 lira falandı galiba.
Panjuru takarken biraz kastırmanlazım önce alt taraflardaki tırnakları sonra uzun tornavidayla kastırarak üst tırnakları tak ufakbi püf noktası vereyim üst tırnakları çakmakla biraz ısıtıp biraz eğmeyi dene daha rahat oturur.

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
Ynt: panjur oturmadı
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2010, 01:56:22 »
iş işten gectı artık valla :D kırdım tırnakları vıdayla bı guzel oturttum . resımlerını eklıycem

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
Ynt: panjur oturmadı?
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2010, 08:08:00 »
Farların altındaki parça (lip) ucuzbişey 20 lira falandı galiba.
Panjuru takarken biraz kastırmanlazım önce alt taraflardaki tırnakları sonra uzun tornavidayla kastırarak üst tırnakları tak ufakbi püf noktası vereyim üst tırnakları çakmakla biraz ısıtıp biraz eğmeyi dene daha rahat oturur.

Abdullah yan sanayisi 20 lt, orjinali 130 tl...  ;D

Çevrimdışı relaxizmir

• LÜTFEN TÜRKÇE YAZIM KURALLARINA DİKKAT EDELİM.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2010, 16:13:05 »
Aldığın parça orta ızgara diyemi geçiyor.Eğer cevabın evet olacaksa aynı şeyi ben yaşadım cuma günü.Taktım yerine.Tırnaklar oturdu ancak üst orta kısım biraz dışarıda kaldı.Fakat görüntü o kadar rahatsız edici değil diye bıraktım öyle.
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2010, 23:55:57 »
bugun o lıp ısmı verılen parcayı sordum . 30 tl dendı. onun yan sanayı olması cok onemlı degıl . nası olsa macunlanıcak .orta kısmında bosluk var o panelın. duzlenmesı gerek panjura uyum  saglaması ıcın . hıc olmadı orjınalı ustunde calısma yapıcaz