195/60/13 lastik tak gökhan hem 195 taban aynı genişlik kalsın hemde 60 yanak konfor. 13" ATS de ofsette yok sürtme olmaz ama spor yay varsa bol bol zıplarsın tümseklerde. 195/55/13 takarsan kadranın 100 gösterirken 93 ile gidersin.
195/60/13 biraz zor gibi bu arada km'den yana sıkıntım yok baktım çok ilerlemiş telini çekiveririm olur biter
Bende söyledim babama 13 ATS'lerde ofset olmadığı için sürtmez dedim bence sürter falan bayağı tartıştık Erşan abi
spor yay + amortisör var malesef zıplama yapıcaksa bayağı kötü bizim burda tümsekler çok dik 50 yanakta hiç konfor yok iyiki 45 almamışım arabada birileri varken bi geçiyorum tak tuk odundan farkı yok almışken hazır biraz kalın yanak alıcamki konfor biraz olsun
Bizim siteden Mylastik nickli bi abimiz vardı bide ona danışlıcam Harun abi BBS'ler için lastikleri ondan almıştı çok uygun verdi dedi bide ben konuşucam fakat durumlar git gide bozulmaya başladı okullar başladıktan sonra 2 hafta sonra başlıycam ne yazıkki staja Mk1'imi olabildiğince az kullanmaya çalışıyorum benzin alıcak durumum dahi kalmadı o derece yıkamak dahi istemiyorum biliyorum çünkü Bursa turu atmadan bırakmam geçen kız arkadaşımla biraz dolandık bii çukura girdimm kızın içi gitti bana dedi acil baktır şu arabaya gibi laflar etti sinirlendidi beni olabildiğince konforun ve görünümün fazla olması lazım