Gönderen Konu: Lastik alıcam Ebat hakkında kararsız kaldım. YARDIM !  (Okunma sayısı 5688 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Herkese Selam 15 ATS Cup'larda 195/50/15 lastik var arabada 2 kişiyken problem yok 3. kişi bindimi başlıyo inceden sürtmeye 4.yüde bindirdik mi olanlar oluyo heleki bide kızlar bindimi benim içim parçalanıyo bu durumdan çok sıkıldım hazır elimde 13 ATS'lerim varken onlara lastik takıp onlarla devam etme kararı aldım çünkü sürtmesin diye çamurlukları kesip orjinallikten ödün vermek istemiyorum ! Sizce en uygun lastik hangisi olucaktır lastikçi bi arkadaşıma gittim V desen lastik varmış elinde 185/65/13 yalnız yol tutmuyo bu güne kadarki bütün V desen kullananlar hiç memnun değil deyince ağzım açık kaldı sizce doğrumu heleki yağmurda karda kışta hiç gezemezsin dedi  :o Ben istiyorum almışken güzel görünen bi lastik alayım 15 ATS'leri çıkartmak istemememin nedenide arkadan çok güzel durduğu için en sevmediğim şey ince lastiktir sizce kaç ebat lastik almalıyım 13 ATS'ye en uygun en konforlu ve en şık duran lastik ebatı kaçtır ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: Lastik alıcam Ebat hakkında kararsız kaldım. YARDIM !
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2010, 20:11:30 »
Ben yazmaya bıktım sen sormaya bıkmadın aynı tas aynı terane valla boşu boşuna tazeliyosun aynı konuyu :)  :bekleriz:
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı halilom

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2010, 21:19:15 »
 ;D ;D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 15 Eylül 2010, 13:45:04 »
Ben yazmaya bıktım sen sormaya bıkmadın aynı tas aynı terane valla boşu boşuna tazeliyosun aynı konuyu :)  :bekleriz:
Bu sefer 15 değil 13 ATS ler için soruyorum abim benim  :) Ya olmuşken güzel görünsün istiyorum kalın olsun istiyorum :)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 15 Eylül 2010, 13:51:34 »
195/55/13 semperit al memnundum ben sattım :D 15 e geçiş yaptım diye :D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı MuYMuY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 15 Eylül 2010, 13:53:34 »
Hangi jant boşta kalıcaksa Talibim :D Lastik konusunda fikrim yok :P

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Eylül 2010, 14:05:39 »
lastik ölçümü  lastik 24 sitesi sanırım ordan önce kendi ölçünü gir sonra takmak istediğin jantın ölçüsünü gir ve iz düşümsel olarak lastik ebadını eşitlemeye çalış 1-1 örtüşünce alman gereken ölçüyü anlarsın yada sen beni dinle bulabilirsen 205/60R13 bulamaz isen 175/70R13 al-tak diğer ebatlar ya büyük gelip tekrar sürtecek yada küçük gelip aracın kilometresini fazla gösterecek dolayısıyla araç yapmadığın kilometrelerden dolayı daha çabuk eskimiş görünecek.her halukarda bence ille güzel görünsün dersen 15'ler kalsın ayrıca 13'lerde kalsın, kışın kış lastiği takarken 13 jant takarsın kış şartlarında ince lastik daha iyi yol tutar zaten 13' inc'e kalın lastik takmakda zorlanırsın ok?

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #7 : 15 Eylül 2010, 14:51:08 »
195/60/13 lastik tak gökhan hem 195 taban aynı genişlik kalsın hemde 60 yanak konfor. 13" ATS de ofsette yok sürtme olmaz ama spor yay varsa bol bol zıplarsın tümseklerde. 195/55/13 takarsan kadranın 100 gösterirken 93 ile gidersin.
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2010, 14:52:49 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Eylül 2010, 17:24:06 »
195/60/13 lastik tak gökhan hem 195 taban aynı genişlik kalsın hemde 60 yanak konfor. 13" ATS de ofsette yok sürtme olmaz ama spor yay varsa bol bol zıplarsın tümseklerde. 195/55/13 takarsan kadranın 100 gösterirken 93 ile gidersin.
195/60/13 biraz zor gibi bu arada km'den yana sıkıntım yok baktım çok ilerlemiş telini çekiveririm olur biter  :) Bende söyledim babama 13 ATS'lerde ofset olmadığı için sürtmez dedim bence sürter falan bayağı tartıştık Erşan abi spor yay + amortisör var malesef zıplama yapıcaksa bayağı kötü bizim burda tümsekler çok dik 50 yanakta hiç konfor yok iyiki 45 almamışım arabada birileri varken bi geçiyorum tak tuk odundan farkı yok almışken hazır biraz kalın yanak alıcamki konfor biraz olsun  :p Bizim siteden Mylastik nickli bi abimiz vardı bide ona danışlıcam Harun abi BBS'ler için lastikleri ondan almıştı çok uygun verdi dedi bide ben konuşucam fakat durumlar git gide bozulmaya başladı okullar başladıktan sonra 2 hafta sonra başlıycam ne yazıkki staja Mk1'imi olabildiğince az kullanmaya çalışıyorum benzin alıcak durumum dahi kalmadı o derece yıkamak dahi istemiyorum biliyorum çünkü Bursa turu atmadan bırakmam geçen kız arkadaşımla biraz dolandık bii çukura girdimm kızın içi gitti bana dedi acil baktır şu arabaya gibi laflar etti sinirlendidi beni olabildiğince konforun ve görünümün fazla olması lazım  :)