Öncelikle Hoş geldiniz. Burada Ne olursanız olun Apaçi olmadıktan sonra sizi herkez çok sevecektir buna inanıyorum.
Erşan abinin Gösterdiği Gri araba gerçekten masraflı bir araba. (Eğer masraf etmek istiyorsan al derim.) Ama akılda gerçekten birkaç Soru işareti bırakıcak gibi,
Söyle açıklıyayım;
Araca arkadaş 1979 model demiş ve Erşan abi 1800cc DX demiş 1979 ? DX ? Sanırım Model yanlış seçilimiş olmalı veya Gümrükte hata olmuş olabilir.
Araç Sağ önden hasarlı Bu Aşikar. Aracın muaynesi yok, Tüp işlenmemiş ve Daha önemlisi araçta K.Jet yok. Bunlar biraz sorun açabilir.
Sonra Şasi çok önemli bu arabada Şasinin çürümüş olacağı kanısındayım. İnşallah yanılıyorumdur.Araç Sanırım Şanslı Mk1 lerden biri, Kamei bodk Kit e sahip bu bir ayrıcalık Eğer Body Kiti kullanmak istersen. Bence Bi 2.defa düşün derim. Ama Gerçekten Mk1 hastası bir arkadaşımızssan ben al derim ? Neden ? Gerçekten kurtarılmaya ihtiyacı var ve Seni bekliyor olabilir !
Benim yorumlarımlarım bu kadar. Her Ne kadar Erşan Hocam Kadar bilgili ve tecrübe sahibi olmasakta onun Öğrencileri olarak bilgi dahilimizde yorumlarımızla herzaman yanında olacağız.İnşallah gönlüne göre bir Mk1 bulabilirsin.
Saygılarımla Birkan..